GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΜΕ Έβρου: Σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου, παρέμβαση εκλεγμένων συνδικαλιστών και εργαζομένων, που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστ...


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου, παρέμβαση εκλεγμένων συνδικαλιστών και εργαζομένων, που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, ενάντια στα ψέματα και τις απάτες της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ και τους ντόπιους υποστηρικτές της.

Απέναντι σε όσα εξελίσσονται αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι έχουμε κάθε δικαίωμα και είναι ανάγκη να μπούμε μπροστά, να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το δικαίωμά μας να έχουμε οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους!

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγιναν δηλώσεις από τους:

Φανή Τρέλλη, πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών.
Γιάννη Χιώνη, γραμματέα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης-Φερών-Σουφλίου “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Έβρου και εκλεγμένου αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΙΥΕ.
Αναστάση Γεωργιάδη, πρόεδρο της Ένωσης Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας.
Διονύσης Κλάδης, πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης-Φερών-Σουφλίου “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Έβρου και εκλεγμένου αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΙΥΕ.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στα 20 χρόνια ζωής και δράσης του, δεν έπιασε πόστο στους κύκλους και στα τραπέζια των διαλόγων με την μεγαλοεργοδοσία, που η συνδικαλιστική μαφία συμφωνούσε τα μέτρα πτώχευσης του λαού μας.
Με κάθε αίσθημα ευθύνης καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή να πάρει θέση και να συμβάλει ώστε να καθαρίσει το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα από τη βρωμιά, τη σαπίλα και τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας.


Πραγματική διέξοδος για τους εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την οργάνωση μας, την ανασύνταξη του κινήματος σε ταξική κατεύθυνση για να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Η απαίτησή μας να καθαρίσει το εργατικό κίνημα από τη βρωμιά τους θα γίνει πράξη από τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους, υλοποιώντας το σύνθημα που ακούγεται όλο και περισσότερο στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς:
Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών!