GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χαιρετισμός του νέου Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνου Μπαντίκου

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι.


Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι.
Η ανάληψη των καθηκόντων του Περιφερειακού Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και να διαβεβαιώσω όλους, ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των εκπαιδευτικών λειτουργών, μαθητών, γονέων – κηδεμόνων τους και υπευθύνους συνεργαζόμενων φορέων και υπηρεσιών.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω, δεσμεύομαι να ασκήσω τα καθήκοντά μου με βασικές αρχές και κατευθυντήριους άξονες τη δικαιοσύνη, την ισονομία, τη διαφάνεια, το συνεργατικό πνεύμα και τον σεβασμό προς όλους, για μια διοίκηση με δημοκρατικό ήθος και ανθρώπινο πρόσωπο.

Ευελπιστώντας στην εποικοδομητική συνεργασία και τη συμπαράσταση όλων των εμπλεκομένων στο κοινό μας έργο, σας κάνω γνωστό ότι πρόθεσή μου είναι μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών να αξιοποιήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε την εμπειρία όλων μας, στοχεύοντας στην εναρμόνιση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού μας έργου με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Μπαντίκος