GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλα τα μέλη της Λέσχης σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέ...


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλα τα μέλη της Λέσχης σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 8ης Φεβρουαρίου 2019 και θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης (ισόγεια αίθουσα), Λεωφόρος Δημοκρατίας 335, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. με τα εξής θέματα:

  1. Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο Μάρτιος 2017-Μάρτιος 2019.
  2. Προγραμματισμός δράσης για την περίοδο 2019-2021.
  3. Τροποποίηση Καταστατικού
  4. Οικονομικός απολογισμός.
  5. Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη της ΚΛΑ που είχαν εγγράφει έως και την 28/2/19 και που θα είναι ταμιακά τακτοποιημένα μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Αγαπητά μας μέλη, σας καλούμε να έρθετε και να συμμετάσχετε στη γενική συνέλευση με τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Καλό είναι να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της πιο ενεργούς εμπλοκής σας στα δρώμενα της ΚΛΑ θέτοντας υποψηφιότητα για εκλογή στο Δ.Σ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για τον πολιτισμό με ποιότητα, η Λέσχη χρειάζεται και άλλους ανθρώπους με όρεξη, ιδέες και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς! Η ουσιαστική συμμετοχή σας στις δραστηριότητες της Κ.Λ.Α είναι απαραίτητη ώστε να διατηρηθεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα και η ποσότητα των προβολών και άλλων εκδηλώσεων της. Σας περιμένουμε όλους!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Βαγγέλης Μανωλόπουλος
Πρόεδρος ΚΛΑ