GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες και ΝΠΔΔ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίνεται η σύναψη χιλίων εκατόν είκοσι πέντε (1.125) συμβάσεων προσωπικού με σχέ...


Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίνεται η σύναψη χιλίων εκατόν είκοσι πέντε (1.125) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους Δήμους.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.





Προσλήψεις 1.139 συμβασιούχων σε ΝΠΔΔ
Το ΥΠΕΣ μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης 1.125 συμβασιούχων στους Δήμους, ενέκρινε σήμερα τη σύναψη χιλίων εκατόν είκοσι πέντε (1.125) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες ή έως εννέα (9) μήνες για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές και τη σύναψη δεκατεσσάρων (14) συμβάσεων μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σε ΝΠΙΔ σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:




Προσλήψεις 36 υδρονομέων στο δήμο Θάσου
Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Θάσου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Τριάντα έξι
(36) υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2019.

Πρόσληψη μοντέρ-εικονολήπτη στη Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Ορεστιάδας
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοτηλεόρασης Ορεστιάδας, προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) μοντέρ-εικονολήπτη ,για την κάλυψη αναγκών της Επιχείρησης, για χρονικό διάστημα έως εννιά (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης Μίσθωσης Έργου.

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
-Τίτλος σπουδών( πτυχίο ή δίπλωμα συναφές του αντικειμένου) .
– Καλή γνώση Υπολογιστών.
– Βεβαιώσεις συμμετοχής σε σεμινάρια σχετικού αντικειμένου.
– Γνώση Ξένης Γλώσσας ( επιπέδου Lower ή Proficiency)
– Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων.
– Άδεια οδήγησης Β΄κατηγορίας.
– Εντοπιότητα
-Ανεργία
– Οργανωτικά και ειδικά προσόντα βάσει συστατικών επιστολών.
– Προφορική συνέντευξη .