GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συσκευασμένα προϊόντα σε εκατό δικαιούχες οικογένειες διένειμε ο Μητροπολίτης μας

Από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης γνωστοποιείται ότι εχθές, Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Καθεδρικο...


Από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης γνωστοποιείται ότι εχθές, Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μηνιαία διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε εκατό δικαιούχες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας με χαμηλό εισόδημα.



Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας της καθ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των καταστημάτων «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια της Μητροπόλεώς μας που σκοπό έχει την ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την εντεινόμενη οικονομική κρίση.



Η διανομή προς τις οικογένειες, η οποία περιελάμβανε συσκευασμένα προϊόντα πραγματοποιήθηκε από Κληρικούς, το δίκτυο εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και εργαζομένους των καταστημάτων «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Παντελεήμονος και του Διευθυντού της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και τις εργώδεις προσπάθειες του Διευθυντού της κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση στην Μητρόπολή μας του σημαντικού αυτού προγράμματος.