GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χωρίς έξι τιμωρημένους στο Καραϊσκάκη η Ξάνθη

Η Ξάνθη βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση» στο δεύτερο γύρο και είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και τέσσερ...


Η Ξάνθη βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση» στο δεύτερο γύρο και είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και τέσσερις από τον υποβιβασμό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στοχεύσει το ματς με τον Απόλλωνα την 29η αγωνιστική ως το ματς που θα δώσει οριστικά τη σωτηρία στην ομάδα χωρίς πάντως αυτό να είναι δεδομένο.
Έτσι λοιπόν κρίνοντας, αποφασίστηκε να εκτίσουν τις τιμωρίες τους έξι παίκτες στο ματς με τον Ολυμπιακό ώστε να είναι άπαντες διαθέσιμοι για τον τελικό με τον Απόλλωνα. Έτσι ο Μίλαν Ράσταβατς κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που θα απουσιάσει για 4ο διαδοχικό παιχνίδι ολοκληρώνοντας την ποινή του, αλλά και τους Σοφιάν Καντά, Έρικ Γέντρισεκ, Ζεάν Μπαριέντος, Ματίας Κάστρο και Ντίνις Αλμέιδα που συμπλήρωσαν κάρτες κάρτες και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τρίτης σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ντε Λούκας.