GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χ. Μέτιος:”Κανένα περιθώριο συνεργασίας με όσους μας υπονόμευσαν”

Στο γεμάτο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακ...


Στο γεμάτο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, παρουσίασε το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2019 το προεκλογικό του πρόγραμμα και παρουσίασε πέντε γυναίκες και εννέα άνδρες που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του για την περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

“Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μπορεί να πάει μπροστά με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και με ενωμένη και δυνατή διοίκηση” τόνισε και περιέγραψε τους βασικούς άξονες του Σχεδίου των 334 έργων και δράσεων της Διοίκησής του, τα σημαντικότερα από τα έργα που έχει δρομολογήσει και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την επιλογή τους στις εκλογές έχοντας αξιολογήσει τα πρόσωπα, τις προτάσεις και το πρόγραμμα κάθε παράταξης.

Ειδικά για τον Έβρο, είπε πως συνολικά θα διατεθούν 150 εκ. ευρώ ένα πολύ μεγάλο ποσό, σε σχέση και με τους άλλους νομούς.

“Έχω απόλυτη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω με τη διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη της ΑΜΘ. Δέχθηκε οργανωμένο σχέδιο επίθεσης. Διαφώνησαν κάποιοι μαζί μου απλά γιατί δεν ικανοποίησα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Χωρίς καμία ουσιαστική κριτική, χωρίς προτάσεις. Εισέπραξα τόσο λάσπη όση δεν εισέπραξα στα 17 χρόνια που υπηρετώ την αυτοδιοίκηση. Δεν κατάφεραν να μας πτοήσουν αλλά ούτε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν κατάφεραν να πείσουν να μη μας στηρίξει.

Προχωράμε δυναμικά και αποφασιστικά χωρίς να αφήνουμε κανένα παράθυρο συνεργασίας σε όσους μας υπονόμευσαν” τόνισε κλείνοντας την ομιλία του.