GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έλενα Παπαρίζου: Σε διαρκή άνοδο τα «Άσκοπα Ξενύχτια»

Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται η ολοκαίνουργια επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Άσκοπα Ξενύχτια», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / ...


Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται η ολοκαίνουργια επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Άσκοπα Ξενύχτια», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop επέστρεψε δισκογραφικά με μία ξεχωριστή πρόταση που έχει προκαλέσει αίσθηση τόσο διαδικτυακά όσο και ραδιοφωνικά.

Τα «Άσκοπα Ξενύχτια» μόλις έκαναν είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart, δίνοντας συνέχεια στο σερί επιτυχιών της Έλενας Παπαρίζου.

Το μουσικό βίντεο που δίνει μορφή στο τραγούδι έχει ξεπεράσει μέσα σε δύο εβδομάδες τις 1.000.000 προβολές στο YouTube και βρέθηκε στο Νο. 1 των τάσεων από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.

Το video clip για τα «Άσκοπα Ξενύχτια» γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Άλεξ Κωνσταντινίδη και είναι εμπνευσμένο από την πηγαία δύναμη κάθε γυναίκας. Συμμετέχουν η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και η ηθοποιός Ναταλία Δήμου, τρεις γυναίκες χειραφετημένες, δυναμικές και νικήτριες.


Τη μουσική και τους στίχους στα «Άσκοπα Ξενύχτια» συνυπογράφουν ο Δημήτρης Ξυπολιάς («Έτσι Κι Έτσι») και οι…