GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χρήστος Πανόπουλος : «έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο”

Την επιθυμία του να απεμπλακεί από την ενασχόλησή του με την Ξάνθη και κατ΄επέκταση με το χώρο του ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Χρήστος Πανό...


Την επιθυμία του να απεμπλακεί από την ενασχόλησή του με την Ξάνθη και κατ΄επέκταση με το χώρο του ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος το βράδυ της Κυριακής.

Κι όχι μόνο με ανοιχτά, αλλά και με κλειστά μικρόφωνα. Ως γνωστόν αμέσως μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης που «κλείδωσε» την παραμονή της θρακιώτικης ομάδας στη Super League, o Πανόπουλος έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στο δικό του μέλλον:

«Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα, αλλά όπως έχω πει εδώ και 2-3 χρόνια, έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι καιρός να φύγω. Θα είναι του χρόνου, θα είναι φέτος; Στόχος μου είναι πάντως να φύγω».

Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμψε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης και σε ένα μικρό πηγαδάκι που είχε με τοπικούς δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, αναφορικά με τα δικά του…credits του στην ηγεσία της ΠΑΕ.

«Κι εσείς με βαρεθήκατε κι εγώ σας βαρέθηκα» ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του, χωρίς πάντως από κει και πέρα να ανοίγει τα χαρτιά του σχετικά με το αν έχουν δρομολογηθεί ή όχι εξελίξεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και την αλλαγή σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ το προσεχές καλοκαίρι.