GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Μιχαλίτσης

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Γραμματέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης των ΑΝΕΛ και υποψήφιος Ευρωβουλευτή...

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Γραμματέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης των ΑΝΕΛ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κώστας Μιχαλίτσης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ενόψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου.

Μιλώντας στο evros24 ο Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς όπως είπε κατάφερε να επαναφέρει την οικονομία της χώρας σε προ οικονομικής κρίσης επίπεδα.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε σημαντικές για τους πολίτες μεταρρυθμίσεις, όπως οι 120 δόσεις, η αύξηση του κατώτατου μισθού, και η κατάργηση του υποκατώτατου.

“Δεν σταματάμε εδώ, ούτε είμαστε ικανοποιημένοι από την μείωση της ανεργίας, η οποία από το 26 τοις εκατό, έχει φτάσει κάτω από το 20. Έχουμε προτάσεις για να δώσουμε επιδότηση και παραμονή στην εργασία και θέλουμε να κάνουμε συμβάσεις ώστε οι εργαζόμενοι να είναι πλήρους απασχόλησης και όχι εκ περιτροπής” διεμήνυσε από την Αλεξανδρούπολη ο Κώστας Μιχαλίτσης.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην σημασία των Ευροεκλογών, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Δεχόμαστε σαν λαός και σαν κοινωνία τα τελευταία 4 χρόνια μία αφόρητη πίεση από εταίρους, σε ένα κοινό χώρο που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση , που έχει ξεφύγει από το αρχικό όραμα, των ιδρυτών της” , δήλωσε στο evros24 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.