GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το τεστ για να σιγουρευτείς αν αυτό είναι το ιδανικό τζιν για εσένα

Η άνοιξη επιβάλλει ανανέωση και το τζιν μας χρειάζεται update.


Η άνοιξη επιβάλλει ανανέωση και το τζιν μας χρειάζεται update.
To τζιν είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο προς μελέτη και η εύρεση του ιδανικού παντελονιού έχει τα δικά της μυστικά.

Η «εκστρατεία» για το κατάλληλο τζιν αρχίζει με μερικά χρήσιμα tips:

Τι τζιν ψάχνεις; ελαστικό ή σταθερό; Το πρόβλημα με το ελαστικό είναι το νούμερο σε συνάρτηση με την ελαστικότητα. Όταν δοκιμάζεις το ελαστικό τζιν και το νιώθεις σαν να φορούσες τζιν από σταθερό ύφασμα (δεν ανοίγει καθόλου) τότε ίσως χρειάζεσαι ένα νούμερο μικρότερο. Τα τζιν «ανοίγουν» κατά τη διάρκεια που τα φοράμε, για αυτό έχε κατά νου να σου είναι εφαρμοστά έως λίγο σφιχτά για να αποφύγεις το σακούλιασμα.
  • Να πούμε εδώ πως στην επιλογή τζιν και γενικά παντελονιού, πάμε με γνώμονα το πιο πλατύ σημείο μας, την περιφέρεια. Άρα διαλέγουμε με βάση αυτό και μετά κάνουμε προσαρμογή στη μέση μας με πένσες πίσω.
  • Αγόρασε ένα καλό τζιν, αντί για 10 των 25 ευρώ.
  • Κάθε τζιν έχει τη χρήση του, άλλα είναι για τις ημέρες περιόδου και νιώθουμε πρησμένες (ναι δεν ντρεπόμαστε να το πούμε) και άλλα τζιν για τις ημέρες που νιώθουμε το σώμα μας πιο ήρεμο.
  • Μια capsule wardrobe έχει 5 τζιν: δύο μαύρα, ένα μπλε, ένα λευκό και ένα ξεβαμμένο.
  • Σε outlets και σε εκπτώσεις μπορείς να αποκτήσεις πιο ακριβά brands σε λογικές τιμές ή να αγοράσεις 2-3!
  • Αν βρεις ένα τζιν που σου ταιριάζει και μέσα στο χρόνο δεν χαλάει η εφαρμογή του, καλό θα ήταν να το αγοράσεις ξανά ίσως σε άλλο χρώμα.
  • Το τεστ για να είσαι σίγουρη αν σου ταιριάζει το τζιν σου είναι απλό. Νιώθεις όμορφη ή κάτι πάει στραβά μετά από πέντε λεπτά που το φοράς?

Μην ντραπείς να κινηθείς και να κάτσεις σε μια καρέκλα στο κατάστημα για να δεις πως το νιώθεις. Μη σε απασχολεί αν σε κοιτάζει η πωλήτρια! Η κάθε αγορά είναι σημαντική.