GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ποιος υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης στην πρώτη του συνέντευξη δήλωνε πως δε θα έχει κανέναν υποψήφιο από το Δροσερό στον συνδυασμό του

Ποιος υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης στην πρώτη του συνέντευξη δήλωνε πως δε θα έχει κανέναν υποψήφιο από το Δροσερό στον συνδυασμό του, όμως...

Ποιος υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης στην πρώτη του συνέντευξη δήλωνε πως δε θα έχει κανέναν υποψήφιο από το Δροσερό στον συνδυασμό του, όμως στην πραγματικότητα ένα από τα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε είναι κάτοικος Δροσερού.

Το Δροσερό αποτελεί καθημερινό σημείο αναφοράς στα ΜΜΕ, τόσο για την εγκληματικότητά του όσο και για τις κατά καιρούς εμπλοκές του ως οικισμός στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Για ακόμη μια φορά σε αυτές τις εκλογές, γίναμε μάρτυρες σε ένα θέατρο του παραλόγου, όπου υποψήφιοι Δήμαρχοι και εν δυνάμει υποψήφιοι σύμβουλοι αυτών, κατακεραύνωναν το Δροσερό και εξαπέλυαν μύδρους κατά όλων όσων συναλλάσσονταν με αυτό, αλλά στο τέλος τους είδαμε να συναλλάσσονται αυτοί πρώτοι.

Για παράδειγμα, σήμερα θα ρωτήσουμε, το ποιος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης στην πρώτη του συνέντευξη που έδωσε για αυτή την προεκλογική περίοδο, τόνιζε πως δε θα συμπεριλάβει κανέναν υποψήφιο από το Δροσερό στο ψηφοδέλτιό του και στη συνέχεια, ήταν αυτός που πρώτος – πρώτος ανακοίνωσε υποψήφιο από το Δροσερό!!!