GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραποτάμιας περιοχής στην είσοδο των Τεμπών του Νέστου

Στα πλαίσια της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού 1-7 Απριλίου 2019, την οποία συνδιοργανώνουν σε πανελλαδικό επίπεδο η “Let’s do it Gr...


Στα πλαίσια της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού 1-7 Απριλίου 2019, την οποία συνδιοργανώνουν σε πανελλαδικό επίπεδο η “Let’s do it Greece”, η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Νοιάζομαι και Δρω: Εθελοντισμός, Αλληλεγγύη, Ενεργός Πολίτης” που υλοποιούν το Μη-κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός και το Ίδρυμα Λαμπράκη, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς των πέντε τοπικών σχολικών μονάδων του προγράμματος “Νοιάζομαι και δρω”: 5ο, 6ο και 9ο Νηπιαγωγεία Ξάνθης και Δημοτικά Σχολεία Αβάτου και Εξοχής, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Τοπείρου και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης-Παράρτημα Ξάνθης, ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ, υλοποιώντας την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 εθελοντική δράση καθαρισμού της παραποτάμιας περιοχής στην είσοδο των Τεμπών του Νέστου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, η αναπληρώτρια Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ντομπρίκη Δήμητρα, ο αντιδήμαρχος κ. Τζελεπάκης θεόδωρος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τοπείρου κ. Παπαδόπουλος Δημήτριος.