GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επισκέψεις του Κώστα Κατσιμίγα στο χωριό Δοκός και σε γειτονιές της Κομοτηνής

Το χωριό Δοκός του Νομού Ροδόπης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου, με την ευκαιρία της προσευχής – μεβλίντ, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ...



Το χωριό Δοκός του Νομού Ροδόπης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου, με την ευκαιρία της προσευχής – μεβλίντ, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία συνομίλησε με κατοίκους του χωριού και παρακάθισε σε γεύμα το οποίο παρέθεσαν. Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ροδόπης Νεσέ Αλή, Χακάν Μουμίν και Ταχήρ Ταχήρ.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Κατσιμίγας περιόδευσε σε γειτονιές της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στις οδούς Ομήρου, Φιλιππουπόλεως και Μ.Αλεξάνδρου. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία, καθώς επίσης με επαγγελματίες, να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους και να περιγράψει τις προτάσεις της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιστροφή του δυσμενούς οικονομικού κλίματος και των συνεπειών του για τους ανθρώπους της περιοχής μας. Στις επισκέψεις του αυτές ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ συνοδευόταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ροδόπης Νεσέ Αλή, Μεχμέτ Εμίν, Χακάν Μουμίν και Ταχήρ Ταχήρ.