GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φορέστε σωστά το κολάν σας και αποφύγετε τα συνηθισμένα λάθη

Πολλές φορές κάνουμε πολλά λάθη όταν είναι να φορέσουμε ένα κολάν που ούτε καν γνωρίζουμε ότι αυτά είναι λάθη. Και όμως υπάρχουν εμφαν...


Πολλές φορές κάνουμε πολλά λάθη όταν είναι να φορέσουμε ένα κολάν που ούτε καν γνωρίζουμε ότι αυτά είναι λάθη. Και όμως υπάρχουν εμφανίσεις με κολάν που μπορεί να είναι εντυπωσιακές και άλλες που απλά δεν θέλεις να τις βλέπεις , είναι αντιαισθητικές και πολύ προκλητικές και έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουν αυτές που το φορούν.
Δείτε λοιπόν τα do και τα donts όσο αφορά τα κολάν:

Τα donts
Το να φοράς κολάν με κοντό μπλουζάκι από πάνω
Πιστεύετε επειδή είναι κολάν ότι μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα και να το χρησιμοποιήσετε σαν παντελόνι. Δεν είναι έτσι όμως, καθώς αν το φορέσετε με κοντή μπλούζα θα φαίνονται όλες οι ατέλειες και τι να κάνουμε δεν έχουμε γεννηθεί όλες με σώμα μοντέλου. Οπότε την επόμενη φορά να είστε περισσότερο προσεκτικές!


Αποφύγετε τα τεράστια εσώρουχα
Το να θες να βάλεις κολάν και να φοράς το άνετο το μεγάλο το εσώρουχο σου δεν είναι το καλύτερο θέαμα. Πίστεψε με ούτε εσένα σε κολακεύει αλλά και για όλους τους άλλους το θέαμα δεν είναι και το καλύτερο. Αν είσαι στις δύσκολες μέρες απέφυγε τα κολάν και φόρα ένα τζιν το οποίο δεν θα διαγράφει με αυτό το τρόπο το τι φοράς.

Μην βάζετε τα κολάν σας με στρωτά παπούτσια
Οι μπαλαρίνες είναι πολύ άνετες και νιώθετε οτι δεν φοράτε καν παπούτσι.Αλλά ναι μεν εσείς αισθάνεστε άνετα αλλά να ξέρετε οτι θα φαίνεστε και πιο κοντές και τα πόδια σας θα φαίνονται περίεργα λες και έχετε πλατυποδία. Το ίδιο ισχύει και για τα τακούνια στιλέτο ή είτε πρόκειται για μπότες είτε για γόβες, καθώς σας τονίζουν την περιφέρεια και αυτό δεν αρέσει σε καμία μας έτσι δεν είναι;;;

Σταματήστε να φοράτε κολάν που είναι μέχρι το γόνατο
Τα κοντά κολάν σας δείχνουν πιο κοντές, όσο πιο κοντό είναι τόσο πιο κοντές θα δείχνετε και εσείς.Το κολάν είναι πιο ωραίο να καλύπτει όλα τα πόδια σας, τώρα αν πρέπει να πάτε γυμναστήριο και θέλετε να βάλετε ένα κοντό κολάν, βάλτε το.

Μην φοράτε κολάν που είναι πιο μικρά από το νούμερο σας
Αν αγοράσετε ένα κολάν που δεν είναι στο νούμερο σας το αποτέλεσμα όταν το βάλετε δεν θα είναι το καλύτερο. Καθώς για να τεντώσει για να σας μπει θα »ανοίξει και θα φαίνεται περισσότερο δέρμα από οτι θα θέλατε. Δεν θα είναι ούτε ωραίο για εσάς , ούτε για τους άλλους που θα σας βλέπουν.

Μεγάλη προσοχή στα κολάν με τα prints
Τα πολύχρωμα μοτίβα και τα πολλά σχέδια δεν είναι και οτι καλύτερο σε ένα κολάν. Το μάτι χωρίς να θέλουμε καρφώνεται σε αυτό το σημείο και αν δεν έχεις και την καλύτερη σιλουέτα δεν είναι και το ιδανικότερο.Προσπαθήστε τα κολάν με τα print που παίρνετε να είναι σκουρόχρωμα προκειμένου το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο χτυπητό.


Συνδυάζετε το κολάν σας με σορτσάκια και φούστες
Το να φοράτε το κολάν μαζί με τις φούστες και το σορτσάκι σας δεν είναι και το καλύτερο θέαμα αλλά και καθόλου κολακευτικό για εσάς. Είναι όλα χοντρά υφάσματα και το αποτέλεσμα δεν είναι ωραίο. Προτιμήστε τα κλασικά καλσόν , άλλωστε για κάτι τέτοιες περιόδους φτιάχτηκαν και αυτά κρίμα δεν είναι;;

Τα κολάν δεν είναι παντελόνια δεν θέλουν τόσο συχνό πλύσιμο
Προκειμένου να μην ξεχειλώσουν πρέπει να πλένετε τα κολάν σας ανά 2 φορές καθώς τα φοράτε. Το κολάν σας έτσι θα κρατήσει την παλιά του ελαστικότητα και δεν θα έχετε κανένα θέμα.

Δεν είναι ωραίο τα κολάν να είναι διάφανα
Αν το κολάν είναι διάφανο δεν είναι τόσο κολακευτικό. Καθώς διαγράφει όλα τα μέρη του σώματος σας κάθε ατέλεια και γενικότερα το θέαμα είναι πολύ προκλητικό.

Και όμως υπάρχουν εμφανίσεις με κολάν που μπορεί να είναι εντυπωσιακές και άλλες που απλά δεν θέλεις να τις βλέπεις , είναι αντιαισθητικές και πολύ προκλητικές

Τα do:

Φορέστε πάντα μακριά μπλουζάκια που θα καλύπτουν τα επίμαχα μέρη
Προκειμένου να καλύπτετε τα επίμαχα σημεία διαλέξτε ένα μακρύ μπλουζάκι να φορέσετε και το αποτέλεσμα θα είναι σικάτο και πολύ εντυπωσιακό.

Μπορείτε να το συνδυάσετε και με σακάκια ή πουκάμισα
Μπορείτε είτε να διαλέξετε ένα όμορφο σακάκι και να το συνδυάσετε με το κολάν σας ή ένα μακρύ πουκάμισο. Είναι σεξι και αφήνει πολλά στην φαντασία.

Αποφύγετε τις μπότες στιλέτο και συνδυάστε το κολάν σας με πιο χοντρά τακούνια ή ankle boots
Τα μποτάκια, τα αρβυλάκια, τα ankle boots, ή οι μπότες με φαρδύ και χοντρό τακούνι είναι ιδανικά προκειμένου να μην πηγαίνει όλη η προσοχή στο σημείο των αστραγάλων.

Συνδυάστε το κολάν σας με μακρύ πουλόβερ
Κάντε μια απόλυτα εντυπωσιακή εμφάνιση με μακρύ πουλόβερ και κολάν. Σίγουρα όλα τα βλέμματα θα γυρίσουν επάνω σας.

Χρησιμοποιήστε print αλλά όσο πιο απλά γίνεται

Μην προτιμάτε τα πολύ έντονα χρώματα
Τα κολάν σε έντονα χρώματα δεν κολακεύουν και τόσο. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου χαριτωμένο και ο λανθασμένος συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να χαλάσει όλο το σύνολο.