GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς θα αντιμετωπίσεις τις ραγάδες που έχουν εμφανιστεί στο σώμα σου

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να εμφανιστούν ραγάδες, σε διάφορα σημεία στο σώμα μας.


Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να εμφανιστούν ραγάδες, σε διάφορα σημεία στο σώμα μας.
Όταν λέμε ραγάδες εννοούμε αυτές τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις στο σώμα που ενοχλούν αισθητικά αρκετές γυναίκες.

Αν αποκτήστε θα πρέπει αμέσως να τις αντιμετωπίσετε. Βλέπετε είναι τρομερά σημαντικό να προλαβαίνουμε τις ραγάδες στην αρχή τους, όταν ακόμα είναι κόκκινες. Τότε αντιμετωπίζονται πιο εύκολα και γρήγορα, αρκεί να ασχοληθούμε πραγματικά μαζί τους.

Οι ραγάδες δημιουργούν άγχος σε πολλές γυναίκες για την εμφάνισή τους στην παραλία, όπου με το μαγιό θα ήταν ορατές.

Παρ΄όλο που μπορεί καθημερινά να βάζετε κρέμα στο σώμα σας μετά το μπάνιο, λόγω της αυξομείωσης των κιλών, οι ραγάδες εμφανίζονται και πρέπει να εφαρμόσετε μία δραστική λύση.

Η πρώτη σας κίνηση είναι να κάνετε μια έρευνα και να ανακαλύψετε προϊόντα που βοηθούν στην αντιμετώπιση των ραγάδων. Σαφέστατα θα βρείτε τεράστια γκάμα προϊόντων. Επιλέξτε αυτό που πιστεύετε πως σας ταιριάζει.

Καθημερινά λοιπόν μετά το μπάνιο να τα εφαρμόζετε σε στεγνό δέρμα, να περιμένετε μερικά λεπτά να απορροφηθεί και στη συνέχεια να βάζετε και την κρέμα σώματος.

Μην μείνετε όμως μόνο στην περιποίηση σώματος, συμβουλευτείτε μια διατροφολόγο, είναι σημαντικό να προσέξετε και τη διατροφή σας.
Η ισορροπημένη διατροφή εκτός από τα οφέλη που έχει στην υγεία μας, επιπλέον είναι πολύτιμη για το δέρμα μας. Σημαντική είναι και η κατανάλωση νερού, καθώς μεταξύ άλλων ενισχύει την ενυδάτωση του σώματός.