GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βάφεις τα μαλλιά σου μόνη;5 tips που θα σε “σώσουν”!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που συνηθίζουν να βάφουν μόνες τους τα μαλλιά στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού σε κομμωτήριο.


Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που συνηθίζουν να βάφουν μόνες τους τα μαλλιά στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού σε κομμωτήριο.
H αλήθεια είναι ότι είναι μια ανέξοδη και σχετικά εύκολη διαδικασία, αρκεί να εμπιστευτείς τα χέρια σου και να έχεις βρει την απόχρωση που σου ταιριάζει. Για να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακολούθησε τα παρακάτω tips:

1.Σιγουρέψου ότι η ποσότητα βαφής είναι αρκετή. Αν έχεις μακριά μαλλιά ίσως χρειαστείς 2 ή και 3 κουτιά βαφής, ενώ αν έχεις κοντά, το ένα κουτί θα σου είναι αρκετό.

2. Ξεκίνησε νωρίς τη προετοιμασία πριν βάψεις τα μαλλιά σου. Για παράδειγμα, μπορείς δυο μέρες πριν να τα ενυδατώσεις πολύ καλά ώστε να απορροφήσει καλύτερα η τρίχα τη βαφή.

3. Αυτό που θα ενισχύσει τη βαφή είναι το να λούσεις τα μαλλιά σου δύο μέρες πριν, καθώς τα φυσικά έλαια του δέρματος του κεφαλιού το προστατεύουν.

4. Για να λερωθεί όσο το δυνατόν λιγότερο το δέρμα σου από τη βαφή, πέρασε ένα στρώμα βαζελίνης στο στεφάνι του προσώπου σου, δηλαδή κατώ από τη γραμμή των μαλλιών σου στο μέτωπο.

5. Εφόσον έχεις πετύχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς για να δώσεις διάρκεια στο χρώμα σου, αρκεί να τα περιποιηθείς με τα κατάλληλα προϊόντα, ειδικά διαμορφωμένα για βαμμένα μαλλιά που ενισχύουν τη λάμψη και τη ζωντάνια.