GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρόσκληση προς συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον εορτασμό της 14ης ΜΑΪΟΥ 2019

Σας ενημερώνουμε πως το βράδυ της 14ης Μαΐου θα γίνει στο χώρο του Λιμανιού η καθιερωμένη τελετουργική εκδήλωση: Αναβίωση της Άφιξης τ...


Σας ενημερώνουμε πως το βράδυ της 14ης Μαΐου θα γίνει στο χώρο του Λιμανιού η καθιερωμένη τελετουργική εκδήλωση: Αναβίωση της Άφιξης της εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΡΙΦΩΤΙΣΣΑΣ από την ΑΙΝΟ. Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας.

Το χορευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Συρτός Χορός: Τον αποδίδουν όλες οι Χορευτικές Ομάδες που θα μετέχουν.

Χοροί της Θράκης: Χοροί της Θράκης θα παρουσιαστούν – από κοινού – από όλους τους Συλλόγους που έχουν θρακιώτικη καταγωγή ή συλλόγους που έχουν στο ρεπερτόριο τους χορούς της Θράκης.

Παραδοσιακοί Χοροί: Θα παρουσιαστούν από Συλλόγους της πόλης μας που έχουν διαφορετική χορευτική παρουσία και παρουσίαση από αυτήν της Θράκης. Κάθε τέτοια ομάδα θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα διάρκειας δέκα (10) λεπτών.

Όσοι πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Χορευτική Εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019.

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 εκπρόσωποι των Συλλόγων που μετέχουν στη Μουσικοχορευτική αυτή εκδήλωση θα συναντηθούν στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάρτιση του προγράμματος.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
gtip@alexpolis.gr, 2551064203