GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μ. Αμοιρίδης: Η ΑΜΘ “Periferia Travel’’

Μ. Αμοιρίδης: Η ΑΜΘ “Periferia Travel’’


Μ. Αμοιρίδης: Η ΑΜΘ “Periferia Travel’’

Ιδιαίτερα καυστικός για την τουριστική ανάπτυξη της ΑΜΘ εμφανίζεται σε σχόλιο του στο facebook, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Χ. Τοψίδη πρώην Χ. Μέτιου. Ο Μ. Αμοιρίδης καυτηριάζει τα ταξίδια του νυν αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, πόστο που κατείχε ο ίδιος μέχρι πρότινος, ως ταξίδια αναψυχής και όχι προβολής του τουριστικού προϊόντος της ΑΜΘ. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δεν ξέρω αν είχε να κόψει κάποια πίτα ή απλά δεν ήξερε τι να πει και χρειαζόταν χρόνο. Είναι όμως πασιφανές ότι η Περιφέρεια αντί να εργασθεί σοβαρά έχει μετατραπεί σε ‘’Periferia Travel’’ , στέλνοντας για αναψυχή, ανά την Ευρώπη συμβούλους, μερικοί από τους οποίους δεν ξέρουν ούτε το όνομα τους να πούνε στα Αγγλικά και το διατυμπανίζουν με πανηγυρικά δελτία τύπου, νομίζοντας ότι έτσι θα ξεγελάσουν την κοινωνία και θα καλύψουν την ανεπάρκεια τους.

Προώθηση προϊόντων, τουρισμός, ευρωπαϊκά προγράμματα, δημόσιες σχέσεις με τραπέζια στο ευρωκοινοβούλιο δήθεν προωθώντας τα τοπικά προϊόντα, το κάνουν και άλλοι … και αποτέλεσμα;
Ταξιδάκια με παραφουσκωμένη τη σημασία τους, πριν και μετά διθυραμβικά δελτία τύπου, χωρίς όμως τις περισσότερες φορές να έχουν το απαιτούμενο ειδικό βάρος που θα φέρει πραγματικά οφέλη παρά μόνο εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων προς κάποιους τοπικούς παράγοντες, νομίζοντας ότι έτσι θα τους προσεταιριστούν στις εκλογές. Ξεχνούν βέβαια ότι οι περισσότεροι, είτε είναι αγρότες, είτε ξενοδόχοι, είτε επιχειρηματίες, ξέρουν να ζυγίζουν και δύσκολα τους ξεγελάς.

Η επόμενη μέρα θέλει σοβαρότητα και δράσεις ουσίας σε άμεση συνεργασία πλέον με τις παραγωγικές τάξεις, ισότιμη, ειλικρινή, ουσιαστική. Κάθε ευρώ πρέπει να φέρνει πολλαπλάσια οφέλη πίσω, οφέλη που να καλύπτουν όλη την κοινωνική πυραμίδα.