GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς είπες Δήμαρχε Ξάνθης!!! Ούτε ένα ευρώ δανεισμό για τα έργα του Δήμου «πρότυπο»;;; Και τα φωτιστικά LED μέσω δανεισμού από το παρακαταθηκών και δανείων, δεν είναι δάνειο!!!

Είπαμε στην πολιτική και κυρίως στις προεκλογικές εκδηλώσεις, μπορεί να ακούσουμε πολλά, μπορεί να ακούσουμε ωραιοποιημένα πράγματα, μ...


Είπαμε στην πολιτική και κυρίως στις προεκλογικές εκδηλώσεις, μπορεί να ακούσουμε πολλά, μπορεί να ακούσουμε ωραιοποιημένα πράγματα, μπορεί να ακούσουμε και πολλές καφρίλες και σίγουρα πολλά από αυτά θα τα δικαιολογήσουμε στο πνεύμα της προεκλογικής περιόδου. Εκείνο βέβαια που δε νομίζω να δικαιολογεί κανένας, είναι το ψέμα και η κοροϊδία, ειδικά όταν επιχρυσώνεται για να το «φάει» ο κόσμος πιο εύκολα. Ένας κόσμος που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Και κάπου εδώ φυσικά, θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν είναι δυνατόν να λέει ο Μπάμπης πρότυπο, πως δεν δανείστηκε ο Δήμος ούτε ένα ευρώ για έργα επί θητείας του, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε πως το έργο αντικατάστασης του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες LED θα γίνει με δανεισμό από το παρακαταθηκών και δανείων.