GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ε. Λαμπάκης στο evros24: Αυτή η ομάδα ενισχύθηκε τόσο πολύ που συνδυάζει εμπειρία, τεχνογνωσία, παλμό, έρωτα για την αυτοιδοίκηση και δροσιά νιότης

Απόλυτα σίγουρος για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο Ευάγγελος Λαμπάκης. Μια σιγουριά που πηγάζει από την αυθ...


Απόλυτα σίγουρος για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο Ευάγγελος Λαμπάκης. Μια σιγουριά που πηγάζει από την αυθόρμητη προσέλευση και συστράτευση των 130 μέχρι στιγμής υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που τον πλαισιώνουν.

«Αυτή η ομάδα ενισχύθηκε τόσο πολύ που συνδυάζει εμπειρία, τεχνογνωσία, παλμό, έρωτα για την αυτοιδοίκηση και δροσιά νιότης. Όλα αυτά τα στοιχεία χρειάζονται για μια αυτοδιοικητική δυναμική της παράταξής μας που έχει μάθει να δουλεύει σκληρά με επικεφαλής εμένα αλλά και συνεργάτες που ξέρουν να συνδημιουργούν» επεσήμανε.

Ο Ευάγγελος Λαμπάκης δήλωσε ακόμα πως θα συνεχίσει το μεγάλο έργο που παράγεται στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης, αφού κατάφερε και τα προηγούμενα χρόνια παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες να δρομολογήσει έργα ανάπτυξης.

Ε. Λαμπάκης: “Νίκη και πάλι από την πρώτη Κυριακή” 
Κλείνοντας τόνισε για άλλη μια φορά ότι τα ευρήματα και η δυναμική της παράταξής του, του δίνουν τη σιγουριά ότι η νίκη θα έρθει από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, όπως και την προηγούμενη φορά που πάλι υπήρχαν έξι ψηφοδέλτια.