GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Eurovision 2019: Το «Better Love» της Katerine Duska κυκλοφορεί και προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά

Κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι «Better Love» με το οποίο η Katerine Duska θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού...



Κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι «Better Love» με το οποίο η Katerine Duska θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η αποκάλυψη της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής πορεύεται με σύμμαχο την ώριμη και αναμφίβολα εντυπωσιακή χροιά της, χωρίς να φοβάται τη σύγκριση, ενώ καταθέτει στις ερμηνείες της το μεγαλείο της φωνής της.

Η Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με το αδιαμφισβήτητο χάρισμα συγκεντρώνει όλα τα προσόντα που της επιτρέπουν να εντυπωσιάσει στη σκηνή της φετινής Eurovision: Μαγική φωνή, ταλέντο στη σύνθεση και παραστάσεις από το εξωτερικό.

Κάθε ερμηνεία της αποτελεί και μία μυσταγωγική τελετή. Μία τελετή της οποίας θα γίνει μέτοχος το ευρωπαϊκό κοινό τον προσεχή Μάιο στο Τελ Αβίβ, όταν θα παραδοθεί άνευ όρων στη ζεστασιά του «Better Love».


Το «Better Love» είναι ένα τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα που απογειώνεται από την εύπλαστη φωνή της Katerine Duska. Μία σύγχρονη, μελωδική παραγωγή σε mid-tempo ρυθμό και power pop ύφος. Ένα τραγούδι εξωστρεφές που προσφέρει ανάταση και ζεστασιά και αναφέρεται στην αναζήτηση μίας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης.

Η φωτεινή και αισιόδοξη μελωδία του «Better Love» λειτουργεί σαν μία μεγάλη αγκαλιά.

Τη μουσική υπογράφουν η Katerine Duska, ο Leon Of Athens και ο David Sneddon που έχει συνθέσει το πασίγνωστο τραγούδι της…