GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Cage sandals: Η νέα τάση στα παπούτσια της άνοιξης θα φέρει ρετρό διάθεση στα σύνολά σου

Τις πρώτες ημέρες της άνοιξης, -αυτές που συχνά χαρακτηρίζουμε ως «μεταβατική περίοδο»- είναι ακόμα νωρίς για να φορέσουμε τα αέρινα κ...


Τις πρώτες ημέρες της άνοιξης, -αυτές που συχνά χαρακτηρίζουμε ως «μεταβατική περίοδο»- είναι ακόμα νωρίς για να φορέσουμε τα αέρινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.
Συνεπώς, σε πρώτη φάση, ανοιξιάτικο αέρα στις εμφανίσεις μας φέρνουν τα αξεσουάρ.

Τσάντες και παπούτσια είναι τα πρώτα που αλλάζουν χαρακτήρα και διάθεση.

Οι τσάντες έρχονται με bohemian στιλ, φτιαγμένες από ψάθα και άλλα φυσικά υλικά, -όπως το ξύλo- ή πλεχτές. Update γίνεται, όμως, και στα παπούτσια. Τα πόδια αποκαλύπτονται μετά από μήνες, μέσα από σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα και mules και παίρνουν ανάσα.

Μια νέα τάση έρχεται στο προσκήνιο και μας αρέσει πολύ.

Cage sandals: στην ουσία είναι πέδιλα με τακούνι και σειρές από straps που τα κάνουν να μοιάζουν σχεδόν πλεκτά. Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή brands αυτή τη στιγμή- όπως η Maryam Nassir Zadeh- δημιούργησαν υπέροχα ψηλοτάκουνα πέδιλα, φτιαγμένα για ανεπανάληπτες εμφανίσεις.

Aυτά τα παπούτσια με την ρετρό αισθητική τους και την θηλυκότητα που αποπνέουν, δείχνουν κομψά με όλες τις φούστες σας -με full skirts και μίντι γραμμές. Οι fashionista τα φορούν ακόμα και με καλτσάκια από μέσα. Είναι μια πολύ chic επιλογή για τους γάμους της άνοιξης.

Γνωρίστε τα.