GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με ΤΣΕΠΕΛΗ - ΙΝΤΖΕ ΜΕΜΕΤ ΜΠΙΡΟΛ, άρχισαν οι «επισκέψεις» των υποψηφίων στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ!!!

*Την ώρα που έφευγε από το γραφείο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης ο πρώην Δήμαρχος Σελέρου, έμπαινε σε αυτό ο Υποψήφιος Δήμαρχος που οδηγεί ...


*Την ώρα που έφευγε από το γραφείο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης ο πρώην Δήμαρχος Σελέρου, έμπαινε σε αυτό ο Υποψήφιος Δήμαρχος που οδηγεί στο… ΜΕΛΛΟΝ τη Ξάνθη!

*Φημολογείται ότι το ραντεβού έκλεισε ο ανεψιός του Μετά κύριος Λεβέντ ενώ είναι άγνωστο εκτός από τις ευλογίες του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, τι άλλο ζήτησε ο κύριος Τσέπελης!

Και ξαφνικά… πριν αλέκτωρ λαλήσει, ξεκίνησαν οι προεκλογικές επισκέψεις των Υποψηφίων στο γραφείο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ.!

Μάλιστα ενώ θα περίμενε κανείς αυτές να ξεκινήσουν από τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο πρώτος που μπήκε στο γραφείο του για να πάρει τις..»ευλογίες» του και να τον «ενημερώσει» ότι θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης τελικά με το συνδυασμό του Δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη ήταν ο… Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ που τα «παράτησε» όταν είδε ότι δεν μπορεί να καταρτίσει αμιγή μειονοτικό συνδυασμό για να ακολουθήσει λίγο αργότερα φορώντας γκρί σακάκι και παντελόνι και χαιρετώντας στο δρόμο τον κόσμο που βρίσκονταν στο δρόμο και στο καφενείο κάτω από το «Μαχητή»…

Στη συνέχεια προχώρησε προς το πάνω, χαιρέτισε κάτι γυναίκες που συνάντησε έξω από την πρώτη πόρτα της «Μουφτείας» του Μετέ και μπήκε από την… δεύτερη μεγαλοπρεπής και… υπερήφανος!
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» λένε ότι το ραντεβού του Τσέπελη με τον Μετέ έκλεισε ο ανεψιός του Λεβέντ που κατεβαίνει υποψήφιος μαζί του, είναι όμως άγνωστο εκτός από τις «ευλογίες» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, τι άλλο συζητήθηκε στη συνάντηση των δυο!

Είναι επίσης άγνωστο στην εφημερίδα μας αν για το ραντεβού του Τσέπελη με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, ενημερώθηκαν οι στενοί του συνεργάτες όπως ο γιατρός, ενώ υπάρχουν και πολλά ερωτήματα για το τι «δυνάμεις» διαθέτει μέσα στη πόλη ο κ.Μετέ.

Για να δούμε λοιπόν ποιος θα είναι ο… επόμενος υποψήφιος Δήμαρχος και πολιτικός που θα επισκεφθεί μετά τον Τσέπελη τον Μετέ για να πάρει τις… ευλογίες του!!! Πάντως οι επισκέψεις των πολιτικών ήδη ξεκίνησαν…