GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κάποιοι στην Ξάνθη να παραδειγματισθούν από την κυρία Τσανάκα

Μεταφέρουμε αυτούσια την ανάρτηση από το διαδίκτυο και αφορά την δράση της δημάρχου Καβάλας και του προέδρου της ΔΕΥΑΚ που κατάφεραν ν...


Μεταφέρουμε αυτούσια την ανάρτηση από το διαδίκτυο και αφορά την δράση της δημάρχου Καβάλας και του προέδρου της ΔΕΥΑΚ που κατάφεραν να μην πουλάνε το νερό στους Καβαλιώτες για χρυσάφι.

Μεταφέρουμε την ανάρτηση έχοντας κατά νου ότι ο μέσος Ξανθιώτης για κατανάλωση νερού 25 ευρώ πληρώνει στον δήμο Ξάνθης 65 και 70 ευρώ.

Μήπως τελικά η τιμολογιακή πολιτική του δήμου Ξάνθης και της ΔΕΥΑΑ πρέπει να αναπροσαρμοσθεί;

Μήπως πρέπει να καταλάβει ο κ. Σδρέβανος και ο κ. Δημαρχόπουλος ότι δεν πουλάνε εμφιαλωμένο νερό αλλά νεράκι του … Θεού;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η Δήμαρχος Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα, αλλά κι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Κουφατζής, κατάφεραν κάτι που οι διοικήσεις των τελευταίων ….. 30 και πλέον ετών δεν μπόρεσαν. Μείωσαν τους λογαριασμούς του νερού ( τιμολογώντας βάσει κατανάλωσης κι όχι παγίων) δίνοντας μια ανακούφιση στους δημότες, αρκετών χιλιάδων ευρώ σε κάθε λογαριασμό.

Χρήματα που φυσικά θα καλύψουν άλλες ανάγκες των δημοτών, ενισχύοντας έτσι και την αγορά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, ενισχύεται έτσι και η κατανάλωση, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν επίσης εδώ κι αρκετά χρόνια, ούτε οι κυβερνήσεις της χώρας, με τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ. Αντιθέτως η ΔΕΗ για παράδειγμα επί σειρά ετών έκανε συνεχώς αυξήσεις, για να μπορεί σήμερα ( λόγω ανταγωνισμού) να προχωρήσεις σε αναγκαστικές εκπτώσεις, ώστε να μη …. περιθωριοποιηθεί εντελώς.

Αυτή η πολιτική πράξη μάλιστα, έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση πανελλαδικά, που κατά την εκτίμηση μου, κάποια στιγμή προβλέπω ότι θα επιβραβευθεί κι ανάλογα, αφού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση κοινωνικής ευθύνης.