GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο κόκκινο η καθαριότητα του Δήμου Ξάνθης μετά την παρέλαση όμως αυτό το χάλι θέλει μέρες για να συμμαζευτεί.

Μπορεί οι άνθρωποι της καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης να ήταν επί ποδός ώρες ολόκληρες καθαρίζοντας αυτά που άφησαν πίσω τους ντόπιοι κ...


Μπορεί οι άνθρωποι της καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης να ήταν επί ποδός ώρες ολόκληρες καθαρίζοντας αυτά που άφησαν πίσω τους ντόπιοι και επισκέπτες το τριήμερο της Αποκριάς, όμως αυτό δε στάθηκε αρκετό για να καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια. Σερπαντίνες, κομφετί και εκατοντάδες σπασμένα μπουκάλια βρίσκονται σε διάφορους δρόμους της πόλης μας , αποδεικνύοντας πως ο πολιτισμός από της ΘΛΕ έχει πάρει οριστικό «διαζύγιο».


Και όμως, πολλοί μπορεί να πουν ότι σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δε διασκεδάζουν τις απόκριες αλλά δουλεύουν για να καθαρίζουν τις βρωμιές του καθενός, δεν αξίζει κανένα μπράβο, γιατί πολύ απλά έκαναν τη δουλειά τους και θα συμφωνήσουμε ως ένα βαθμό σε αυτό, όμως θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους , επισκέπτες και ντόπιους, πως η δουλειά των ανθρώπων της καθαριότητας είναι να καθαρίζουν την πόλη με συγκεκριμένους κανόνες (βλέπε καλάθια και κάδους απορριμμάτων) και όχι να μαζεύουν ότι ήθελε ο κάθε ένας να αφήσει πεταμένο κάτω. Ένα μπράβο αξίζουν σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι, άσχετα αν παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν, αυτό το χάλι θέλει πολλές μέρες για να συμμαζευτεί.