GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Γκρεμισμένες υποδομές & υποσχέσεις για γέλια»

H μόνη αλλαγή που επέφερε μέχρι σήμερα στον οδικό χάρτη της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίε...


H μόνη αλλαγή που επέφερε μέχρι σήμερα στον οδικό χάρτη της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Πρόκειται για την γέφυρα του ποταμού Κομψάτου στον Ίασμο, για την οποία αποκλειστικά αρμόδια είναι η Περιφέρεια, η οποία έχει δύο χρόνια που κατέρρευσε και ο Περιφερειάρχης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα ο Δήμος Ιάσμου να έχει αποκοπεί από τον υπόλοιπο νόμο της Ροδόπης !

Ασχολίαστο αφήνουμε το γεγονός ότι η εμπλοκή του Περιφερειάρχη στην υπόθεση της γέφυρας μπροστά στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας, το μόνο που πέτυχε είναι να οδηγήσει σε πλήρη καθυστέρηση την έναρξη των διαδικασιών για την αποκατάστασή της.

Την ίδια στιγμή, πρόκληση αποτελεί η εξαγγελία για αλλαγές στο «τοπίο των οδικών μεταφορών της Περιφέρειας υπόσχεται ο Περιφερειάρχης», με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, τάζοντας ότι θα διαθέσει 75 εκατομμύρια Ευρώ από τα ταμεία της Περιφέρειας για τον σκοπό αυτό !

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους δύο μήνες, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ έχει υποσχεθεί τόσα εκατομμύρια ευρώ «δεξιά και αριστερά», που κάνει τους πολίτες να απορούν για το σύγχρονο «λεφτά υπάρχουν» !

Ας φτιάξει πρώτα ο κ. Μέτιος όσα γκρεμίστηκαν επί των ημερών του, τα οποία χρειάζονται λιγότερα χρήματα και ύστερα ας αλλάξει και τον οδικό χάρτη της ΑΜΘ!

Επειδή, όμως, τίποτα δεν πρόκειται να κάνει, όπως δεν έκανε δυόμισι χρόνια τώρα, ας αφήσει τα προεκλογικά πυροτεχνήματα, γιατί δεν μπορεί πλέον να κοροϊδέψει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του.
Οι μέρες του Περιφερειάρχη στο τιμόνι της Περιφέρειας είναι λίγες, και αυτό είναι το ευχάριστο για τον τόπο μας.