GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΔΕΥΑΞ «στραγγαλίζει» την επιχειρηματικότητα;

Η ΔΕΥΑΞ εμπαίζει τις επιχειρήσεις της Ξάνθης. Προκλήθηκε καυγάς και η λύση θα δοθεί στα δικαστήρια


Η ΔΕΥΑΞ εμπαίζει τις επιχειρήσεις της Ξάνθης. Προκλήθηκε καυγάς και η λύση θα δοθεί στα δικαστήρια

Προφανώς η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΞ πιστεύουν ότι απευθύνονται σε αγραμμάτους και ανθρώπους που η λογική τους είναι περιορισμένη. Δεν γίνεται σαν εταιρεία κοινωνικού σκοπού να μην είσαι εντάξει απέναντι στον επιχειρηματία και όταν έρχεται να ζητήσει τον λόγο τον εμπαίζεις, και του συμπεριφέρεστε υβριστικά.

Γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης, ζήτησε να πληροφορηθεί γιατί η ΔΕΥΑΞ δεν συνδέει το νερό στην επέκταση της επιχείρησης του και αντί να του εξηγήσουν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα από τον ίδιο, τον έβρισαν.

Σύμφωνα με καταγγελία που δεχτήκαμε από γνωστό επιχειρηματία της Ξάνθης, η ΔΕΥΑΞ εδώ και μία εβδομάδα δεν συνδέει το νερό στην επέκταση της επιχείρησης του γιατί το χρέος του προηγούμενου επιχειρηματία για να εξαλειφθεί από το κτίριο και να προχωρήσουν στο νέο συμβόλαιο, έπρεπε, λέει η ΔΕΥΑΞ, να γίνει παρέμβαση στο λογισμικό της από τα κεντρικά της διαχειρίστριας εταιρείας θαρρείς και ενδιαφέρει τον Ξανθιώτη ή τον επιχειρηματία το τι θα κάνει η ΔΕΥΑΞ.

Ο Ξανθιώτης και ο επιχειρηματίας, την στιγμή που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, η ΔΕΥΑΞ, πρέπει να βρει τρόπο και να φέρει νερό στην επιχείρηση ή στο σπίτι του.

Αυτή η καθυστέρηση μίας και πλέον εβδομάδος χωρίς εξηγήσεις από την πλευρά της ΔΕΥΑΞ, όπως ήταν φυσικό, εκνεύρισε τον επιχειρηματία ο οποίος ένοιωσε ότι κάποιοι μέσα στην ΔΕΥΑΞ τον «δουλεύουν» και αδιαφορούν για την μη λειτουργία της επιχείρησης του η οποία εν τω μεταξύ πληρώνει ενοίκια χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει εξ αιτίας της ΔΕΥΑΞ.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα πάντοτε με την καταγγελία που δεχτήκαμε, πήγε στα γραφεία της ΔΕΥΑΞ και αντί για να του εξηγήσουν τους λόγους που η εταιρεία του δήμου Ξάνθης δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στους Ξανθιώτες, ο αρμόδιος υπάλληλος, έβρισε τον επιχειρηματία πολύ άσχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να ακουστούν βρισιές και ακατάλληλες εκφράσεις στα γραφεία της ΔΕΥΑΞ.

Παρενέβη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μ. Σδρέβανος, προσπαθώντας να καθησυχάσει και τις δύο πλευρές και στην τηλεφωνική μας επικοινωνία έριξε το φταίξιμο στον πολίτη που άρχισε όπως είπε, να φωνάζει σημειώνοντας ότι ο εν λόγω υπάλληλος έλειπε μία εβδομάδα από την δουλειά με άδεια και δεν γνώριζε το πρόβλημα τονίζοντας ότι το πρόβλημα σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο θα αποκατασταθεί και θα μπορέσει να συναφθεί το νέο συμβόλαιο της ΔΕΥΑΞ με τον επιχειρηματία.

Θα πρέπει η ΔΕΥΑΞ να λάβει υπόψη της ότι ο «πελάτης» έχει δίκιο.
Όταν ο πελάτης πάει στην ΔΕΥΑΞ για να ζητήσει τον λόγο, δεν τον βρίζει.

Τέλος, όπως ο ίδιος ο επιχειρηματίας ανέφερε, ο προϊστάμενος της ΔΕΥΑΞ «έκρυψε- απομάκρυνε» τον υπάλληλο από το γραφείο για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας θα προσφύγει στην δικαιοσύνη γιατί θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο ενώ «χρυσοπληρώνει» την ΔΕΥΑΞ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σδρέβανος στην τηλεφωνική μας συνομιλία δεσμεύθηκε ότι μέχρι το μεσημέρι ή το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί θα έχει συνδεθεί το νερό στην επιχείρηση «προστατεύοντας» τον υπάλληλο λέγοντας ότι δεν έφταιγε μόνο ο υπάλληλος αλλά και ο πολίτης που φώναξε.

Πλέον όπως δήλωσε ο επιχειρηματίας είναι αδιάφορο πλέον αν η ΔΕΥΑΞ συνδέσει το νερό στην επιχείρηση του και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ηθική του αποκατάσταση και για αυτό θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Μία επιχείρηση που συντηρεί πέντε οικογένειες και έχει ένα κύκλο εργασιών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως, δυστυχώς, απαξιώνεται από την ΔΕΥΑΞ, σύμφωνα πάντοτε με τα καταγγελλόμενα.