GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Δρόμος του Μεταξιού” – Από την Κίνα στον Έβρο

Από την Κίνα… στον Έβρο, βρέθηκαν 16 Κινέζοι τουριστικοί πράκτορες, ακολουθώντας τον “Δρόμο του μεταξιού”.

Από την Κίνα… στον Έβρο, βρέθηκαν 16 Κινέζοι τουριστικοί πράκτορες, ακολουθώντας τον “Δρόμο του μεταξιού”.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του συλλόγου «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» και της Τουριστικής εταιρίας ΕΤΤ η οποία εδρεύει στην Κίνα για την ολοκλήρωση του τουριστικού πρότζεκτ «SILK ROAD ITINERARY», δηλαδή, ο “δρόμος του Μεταξιού.”

Σκοπός της επίσκεψης, να γνωρίσουν, να αξιολογήσουν τα αξιοθέατα της περιοχής ενώ παράλληλα, να εξετάσουν το ενδεχόμενο νέων τουριστικών προϊόντων τα οποία θα προβληθούν στις μεγάλες επερχόμενες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

Το πρωί της Πέμπτης οι 16 Κινέζοι πράκτορες βρέθηκαν στις Φέρες, με πρώτη στάση, το Τουριστικό Κέντρο, όπου τους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Φερών, Νίκος Γκότσης, μαζί με αντιπροσωπεία του Φορέα Διαχείρισης του Δέλτα του Έβρου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία, να ενημερωθούν για τις πολύ σημαντικές δράσεις που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή όπως είναι το χωριό των Πελαργών στον Πόρο, αλλά και να δοκιμάσουν τα τοπικά προϊόντα, όπως τα λουκούμια με ρόδι, τον παραδοσιακό καβουρμά, το ούζο, κ.α.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Παναγία την Κοσμοσώτειρα, και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το κάλλος και τη μοναδικότητα της εκκλησίας. Η επίσκεψη τους ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου επισκέφτηκαν αξιοθέατα της πόλης, μεταξύ άλλων τον φάρο, την παραλία, και το λιμάνι.