GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μακιγιάζ για ώριμες ηλικίες

Για όλες τις ηλικίες υπάρχει και το κατάλληλο μακιγιάζ… Σήμερα θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ σε ώριμες επιδερμίδες.


Για όλες τις ηλικίες υπάρχει και το κατάλληλο μακιγιάζ… Σήμερα θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ σε ώριμες επιδερμίδες.

Αρχικά το make up που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι σε ρευστή μορφή και όχι σε στικ αν όμως χρειαστεί να διορθώσουμε το χρώμα της επιδερμίδας ώστε να φαίνεται πιο ζωηρό, τοποθετούμε πάνω από το make up πορτοκαλί τόνους.

Χρησιμοποιούμε ρευστό κονσίλερ για να απαλύνουμε τους μαύρους κύκλους και τις σκιές του δέρματος. Στη συνέχεια απλώνουμε λίγη ποσότητα διάφανης πούδρας σε σκόνη. Η μεγαλύτερη ποσότητα πούδρας θα μειώσει την ελαστικότητα του δέρματος.

Τα βλέφαρα βάφονται ανάλογα με το σχήμα και τον τύπο τους . Με την πάροδο του χρόνου, η εξωτερική γωνία των ματιών χαλαρώνει, γι’ αυτό σχηματίζοντας το περίγραμμά τους, της δίνουμε ανοδική τάση. Προτιμάμε απαλά και πάντα ματ χρώματα στις σκιές.

Τα φρύδια τα διορθώνουμε με μολύβι ή σκιά στο χρώμα των μαλλιών και αν είναι λευκά και αραιά, τα γεμίζουμε με ουδέτερο μολύβι φρυδιών.

Βάζουμε μάσκαρα σε μικρή ποσότητα. Αν βάλουμε ψεύτικες βλεφαρίδες, θα είναι όσο πιο φυσικές γίνεται και θα τονίζουν μόνο την εξωτερική γωνία του βλεφάρου.

Τοποθετούμε το ρουζ πάνω στα ζυγωματικά, ψηλά, και το σβήνουμε προς το περίγραμμα των ματιών. Αποφεύγουμε τα περλέ χρώματα και τις σκούρες αποχρώσεις.

Τέλος τοποθετούμε κραγιόν στα χείλη μέτριο σε λιπαρότητα και όχι πολύ σκληρό, γιατί όσο περνάει η ώρα το υλικό απλώνεται προς τα έξω από το περίγραμμα και μπαίνει στις μικρές ρυτίδες που πιθανόν υπάρχουν. Σχεδιάζουμε το περίγραμμα των χειλιών σύμφωνα με τη μορφολογία τους με μολύβι ουδέτερου χρώματος. Βάζουμε λίγο διάφανο lip gloss στο κέντρο των χειλιών.

Γιατί κάθε ηλικία είναι ξεχωριστή και έχει την δική της ομορφιά!