GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όλγα Γεροβασίλη: Φταίνε οι δημοσιογράφοι για την … εγκληματικότητα

Το λιγότερο που μπορεί να προκαλέσει στους πολίτες η δήλωση της κ. Γεροβασίλη σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας είναι θυμηδία.


Το λιγότερο που μπορεί να προκαλέσει στους πολίτες η δήλωση της κ. Γεροβασίλη σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας είναι θυμηδία.

Η κ. Όλγα Γεροβασίλη στις δηλώσεις σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα βρήκε ποιος φταίει. Φταίνε οι δημοσιογράφοι που διογκώνουν τα θέματα της εγκληματικότητας στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντιπολίτευση.

Εμείς απλά θα παραθέσουμε τα Δελτία Τύπου της αστυνομίας ΑΜΘ, σχετικά με το έργο της, μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα όπου το μικρο έγκλημα της καθημερινότητας δεν αναφέρετε. Ελπίζουμε μόνο να μην χαρακτηρίσει ανίκανη την αστυνομία της Περιφέρειας ΑΜΘ μετά τους δημοσιογράφους που θέλουν το … κακό της κυβέρνησης διογκώνοντας τις ειδήσεις και τους «ξηλώσει» όλους όπως έκανε με την Κρατική Ασφάλεια στην Δράμα.

Προφανώς η κυρία Γεροβασίλη και ο κ. Τσίπρα που τούς προστατεύουν Διμοιρίες των ΜΑΤ, νοιώθουν ασφαλής. Ας περπατήσουν στους δρόμους της Ελλάδος χωρίς τους πραιτωριανούς τους και θα καταλάβουν «τι εστι βερίκοκο».

Αυτά είναι μερικά από τα εγκλήματα πραγματοποιούνται στην Θράκη και Ανατολική Μακεδονία σε μερικά εικοσιτετράωρα, μπορεί κάποιος να φανταστεί τι γίνεται στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου κανένας δεν γνωρίζει ποιος βαδίζει δίπλα του.

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την (2-3-2019), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, δύο 46χρονοι και ένας 26χρονος, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους δύο 46χρονους διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Συνελήφθησαν 4 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την (3-3-2019), στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας, τέσσερις (4) διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί, ηλικίας 42 και 28 ετών και δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν με αυτά, παράνομα, στην ενδοχώρα, συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος του 42χρονου και του 36χρονου, περιλαμβάνουν επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον οδηγούσαν δύο από τα παραπάνω οχήματα χωρίς να κατέχουν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συνελήφθη την 1-3-2019 το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 39χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 2 αγνώστων δραστών απόπειρας ληστείας. 
Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 2-3-2019 το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, προφασιζόμενοι την ανάγκη πόσιμου νερού, εισήλθαν στην οικία 78χρονης ημεδαπής, όπου με τη χρήση σωματικής βίας, επιχείρησαν να την ακινητοποιήσουν, να την φιμώσουν και να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του σπιτιού, πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Συνελήφθη την 3-3-2019 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, 38χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου ένα ραδιοκασετόφωνο. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ένα μαχαίρι και το αφαιρεθέν ραδιοκασετόφωνο, το οποίο παρελήφθη από την δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 26χρονου ημεδαπού για κλοπή.
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, το μεσημέρι της 16-2-2019, σε χωριό της Καβάλας, από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, εισήλθαν στην οικία 86χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της χρηματικό ποσό.