GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ε. Λαμπάκης: “Νίκη και πάλι από την πρώτη Κυριακή

Τους 130 έφτασαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του Ευάγγελου Λαμπάκη, μετά και τη σημερινή παρουσί...


Τους 130 έφτασαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του Ευάγγελου Λαμπάκη, μετά και τη σημερινή παρουσίαση άλλων 23 ατόμων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.


Ο Ευάγγελος Λαμπάκης κατά την παρουσίαση των υποψηφίων, μίλησε για τα 15 χρόνια της Παράταξής του, μια πορεία “απόλυτης εντιμότητας”, που όπως τόνισε είναι το στοιχείο εκείνο που διακατέχει και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

“Όλα τα στελέχη εμπνέονται από τη μετριότητά μου και διαμορφώνουν τον αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα. Όλα αυτά τα χρόνια έχω έρωτα με την αυτοδιοίκηση, έχω συναισθήματα, είμαι έντιμος. Άφησα μια πετυχημένη καριέρα για ένα καινούργιο έργο” σημείωσε.


“Είμαι ήρεμος και σίγουρος για τη νίκη αφού θα είμαστε και πάλι η επόμενη διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης όχι γιατί πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας, γιατί αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.


Αλλά γιατί πρέπει να προχωρήσουν οι υποδομές 120 εκ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ και τα έργα της ενέργειας 52 εκ. Ευρώ. Από τους 324 δήμους της χώρας, είμαστε πρώτοι. Ούτε 50 δήμοι μαζί, αν μαζέψουν τα έργα τους δεν συμπληρώνουν το ποσό των 175 εκ. ευρώ που τρέχουν στο δήμο της Αλεξανδρούπολης” τόνισε.


Αναφερόμενος στις αντίπαλες δημοτικές παρατάξεις, είπε πως δεν έχουν επιχειρήματα όταν του ασκούν κριτική. “Μιλάνε για την καθημερινότητα που σημαίνει καθαριότητα και πράσινο. Γιατί δε μας λένε τότε πως οι ξένοι που έρχονται στην πόλη μας λένε πως είμαστε μια πόλη στην οποία θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα;

Τι παραπάνω θα μπορούσαν να κάνουν αυτοί για τους οικισμούς που δεν το κάναμε εμείς;” αναρωτήθηκε.


Κλείνοντας εξέφρασε για άλλη μια φορά τη σιγουριά του για την επικείμενη νίκη από την πρώτη μάλιστα Κυριακή σημειώνοντας πως “αν κάναμε και κάποια λάθη θα τα διορθώσουμε την επόμενη τετραετία” .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  2. ΑΪΒΑΛΙ ΜΠΙΛΑΛ
  3. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
  4. ΓΚΙΟΥΡΚΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  5. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΠΑΡΗ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ
  6. ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  7. ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  8. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  9. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΦΟΙΒΗ:
  10. ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
  11. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  12. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΙΛΙΖ
  13. ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
  14. ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ – ΣΟΥΛΤΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
  15. ΠΙΣΤΟΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  16. ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  17. ΣΚΕΝΤΕΡΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  18. ΤΣΩΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  19. ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΝΟΥΕΛΑ
  20. ΧΡΗΣΤΟΥΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  21. ΧΩΡΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ