GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φτιάξε μάσκα ομορφιάς με ρύζι και διώξτε τις ρυτίδες

Το ρύζι καταπραΰνει την επιδερμίδα και καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις κοκκινίλες. Φτιάξτε λοιπό...


Το ρύζι καταπραΰνει την επιδερμίδα και καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις κοκκινίλες. Φτιάξτε λοιπόν αυτή την φυσική μάσκα ομορφιάς και αφήστε το πρόσωπο σας να λάμψει!

Υλικά
Μια χούφτα ρύζι. Νερό μέχρι να καλύψει το ρύζι. 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 2 κουταλάκια γιαούρτι.

Παρασκευή
Βάλτε το ρύζι σε ένα μπολ και προσθέστε νερό μέχρι να το σκεπάζει. Αφήστε το να μείνει μια ολόκληρη νύχτα. Στην συνέχεια πάρτε το ρύζι και βάλτε το στο μπλέντερ, προσθέτοντας το μέλι και το γιαούρτι. Ανακατέψτε τα υλικά πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μια κρέμα. Η μάσκα σας είναι έτοιμη για χρήση. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας και αφήστε τη να δράσει για μισή ώρα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό.

Γιαπωνέζικη Μάσκα με Ρύζι
Θα χρειαστείτε 2-3 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο ρύζι της επιλογής σας το οποίο θα βράσετε μέχρι να μαλακώσει (τοποθετούμε το ρύζι αρχικά σε κρύο νερό και ζεσταίνουμε σταδιακά μέχρι να μαλακώσει ). Στραγγίζουμε και τοποθετούμε το ρυζόνερο σε ξεχωριστό μπολ.Ξεπλύνετε το ρύζι και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ζεστό γάλα . Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά καλά και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από τη μάσκα στο πρόσωπό σας . Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας πριν την εφαρμογή . Αφαιρέστε προσεκτικά τη μάσκα μετά από μισή ώρα και ξεπλύνετε με το ρυζόνερο.

Συμβουλή
Το ρυζόνερο διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 ημέρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε 2 φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, σαν λοσιόν προσώπου.