GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στη χώρα με ηλιοφάνεια και λίγη αραιή συννεφιά στα δυτικά, κεντρικά...


Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στη χώρα με ηλιοφάνεια και λίγη αραιή συννεφιά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τοπικές ομίχλες τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ η θερμοκρασία δεν αποκλείεται να φθάσει ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις της ΕΜΥ.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα ωστόσο υπάρχει πιθανότητα τοπικών βρόχων στα βορειοδυτικά ενώ την Καθαρά Δευτέρα στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό αιγαίο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Πιο αναλυτικά:

Πέμπτη 07-03-2019
Καιρός: γενικά αίθριος. από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή 08-03-2019 και Σάββατο 09-03-2019
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Κυριακή 10-03-2019
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και το ανατολικό αιγαίο με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Καθαρά Δευτέρα 11-03-2019
Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό αιγαίο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.