GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Παναγιώτα (Γιώτα) Γενιτζέ συνοδοιπόρος του Γιάννη Παπαχρόνη για την δημαρχία της Ξάνθης

Συνδυασμός «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»


Συνδυασμός «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

Πως μπορώ να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόκληση, όταν όλα αυτά που βλέπω και συναντώ καθημερινά στην πόλη μου, με πληγώνουν αφάνταστα.

Πως μπορώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έπρεπε, υποσχεθήκανε και δεν έγιναν ποτέ, είτε από ανικανότητα, είτε από αμέλεια, είτε από παράληψη. Σημασία ότι δεν έγιναν.

Πως μπορώ να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση από έναν άνθρωπο που τιμώ και θαυμάζω ιδιαίτερα, για το ήθος του, την τιμιότητά του, την ανιδιοτελή εργατικότητά του, και την απαράμιλλη προσφορά του, τόσο στην Αιμοδοσία όσο και στο Γηροκομείο Ξάνθης, φορείς και ιδρύματα που κοσμούν την πόλη μου και είναι παραδείγματα προς μίμηση, ενώ κάποια άλλα που έγιναν και γίνονται, είναι προς αποφυγή.

Έτσι απλά, χωρίς πολύ σκέψη, αποφάσισα να κατεβώ στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου μας, με τον συνδυασμό «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Παπαχρόνη, στηρίζοντας όλες αυτές τις προσπάθειες οι οποίες ταυτίζονται με τις δικές μου ιδέες και επιθυμίες, για να γίνει η Ξάνθη μας πρωταγωνίστρια στην Περιφέρειά, με γνώμονα την ανάπτυξη και όχι μόνο.

Είμαι η Παναγιώτα (Γιώτα) Γενιτζέ, κόρη του Χρήστου και της Αγγελικής, τελειόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχω πολλά όνειρα, ιδανικά, σκέψεις και ιδέες. Θέλω να προσφέρω στην πόλη μου αυτά που ονειρεύομαι, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε την Ξάνθη μας, μια πόλη για όλους, περισσότερο ανθρώπινη, τουριστική, φιλόξενη και λειτουργική.

Είμαι εδώ
Είμαστε εδώ
Σας καλούμε όλους να στηρίξετε τον συνδυασμό,

«Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»
με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Παπαχρόνη,
αναδεικνύοντάς τον, ρυθμιστή των εξελίξεων του Δήμου μας.

Με τιμή
Παναγιώτα (Γιώτα) Γενιτζέ