GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΦΟΙ Κ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ | Ανακύκλωση Μετάλλων – Απόσυρση Οχημάτων Ξάνθη

Η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ Κ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, αποτελεί μια ηγετική εταιρεία στο χώρο της ανακύκλωσης στον οποίο και ...


Η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ Κ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, αποτελεί μια ηγετική εταιρεία στο χώρο της ανακύκλωσης στον οποίο και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 1980. Από 2003 ξεκίνησε ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, φιλικής κατασκευής προς το περιβάλλον αλλά και υποδομές μέσα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που δεν επιτρέπουν την απώλεια ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, στοιχεία που της επιτρέπει να προβαίνει σε σημαντικές συνεργασίες. Ανάμεσα σε αυτές τις συνεργασίες είναι με τις, ΕΔΟΕ για την παραλαβή και απορρύπανση και καταστροφή οχημάτων, με ΕΛΤΕΙΤΕ για την διάθεση παλαιών ορυκτελαίων, ECOELASTIKA για την παραλαβή ελαστικών, με ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.

Η εταιρεία μας είναι και αποκλειστικός συνεργάτης του ΣΥΔΕΣΙΣ ΑΕ, για τους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Ροδόπης και έχει αναλάβει την τη συλλογή και μεταφορά συσσωρευτών.
Σήμερα η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ Κ.ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ” σε μία έκταση 25.000 τμ προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες που είναι κομμάτι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Στόχος μας είναι η συνεχής επιδίωξη της εταιρείας και ταυτόχρονα δέσμευση της, είναι η πρόληψη της ρύπανσης.

Η Περιβαλλοντική Πολιτική της εταιρείας καθορίζεται από την Διοίκηση, η οποία δεσμεύεται για την εφαρμογή της σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας. Επίσης διαρκής επιδίωξη είναι η ενημέρωση των στελεχών της εταιρείας για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της ανακύκλωσης βελτιώνοντας έτσι τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.