GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παραδόθηκε στους πολίτες το πάρκινγκ απέναντι από το Πάρκο Προσκόπων

  Παραδόθηκε στους πολίτες το νέο πάρκινγκ στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, απέναντι από το Πάρκο Προσκόπων. Το νέο πάρκο είνα...

 

Παραδόθηκε στους πολίτες το νέο πάρκινγκ στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, απέναντι από το Πάρκο Προσκόπων. Το νέο πάρκο είναι χωρητικότητας 125 αυτοκινήτων, 7 λεωφορείων ενώ υπάρχουν και θέσεις για ΑμεΑ. Σημειωτέον, οι θέσεις στάθμευσης είναι δωρεάν.

Στο χώρο έχουν φυτευτεί και δέντρα, τα οποία όταν μεγαλώσουν θα παρέχουν την απαραίτητη σκιά, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στον εξωραϊσμό του πάρκινγκ.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του έργου, και έκανε λόγο για μία “μέρα αλήθειας” και μια απάντηση σε όλες τις ψευδολογίες και συκοφαντίες των τελευταίων ημερών αναφορικά με το θέμα.

Από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Κουκουράβας, υπογράμμισε πως το εν λόγω έργο βάζει τέλος στο προηγούμενο “μπάχαλο” όπου καθένας στάθμευε όπου ήθελε στον συγκεκριμένο χώρο.