GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το αρδευτικό

Με την πρόσκληση προς τους φορείς μετά την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το μεγάλο έργο της άρδευσης του κάμπου από τα νερά του Νέστου ο ...


Με την πρόσκληση προς τους φορείς μετά την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το μεγάλο έργο της άρδευσης του κάμπου από τα νερά του Νέστου ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, βάζοντας το θέμα σε άμεση προτεραιότητα, καλεί τους φορείς ποιους (;) σε σύσκεψη, προκειμένου να ενημερωθούν και φυσικά να προταθούν λύσεις.

Ένα έργο που για την υλοποίηση του δεσμεύθηκε η απερχόμενη κυβέρνηση αλλά και η μελλοντική, αυτή της ΝΔ πως θα το υλοποιήσουν άμεσα.

Η πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης αναφορικά με την σύσκεψη κρίνεται ως θετική και σίγουρα ακόμη ποιο θετική είναι η παρουσία του νομικού της ΠΑΜΘ για την σχετική ενημέρωση, όμως, πλέον το ζητούμενο δεν είναι η ενημέρωση των φορέων αλλά των τεχνοκρατών οι οποίοι θα προτείνουν λύσεις σχετικά με τα άμεσα επόμενα βήματα. Άρα αν ο κ. Ζαγναφέρης δεν επιθυμεί φιέστα, θα πρέπει να καλέσει και τους τεχνοκράτες – δεν το γνωρίζουμε αν το έπραξε, γιατί η πρόσκληση είναι αόριστη και μιλά για φορείς και όχι για τεχνοκράτες οι οποίοι θα προτείνουν λύσεις σχετικά με την επικαιροποίηση της όλης μελέτης, της συμπλήρωσης του φακέλου γιατί κάποια δεδομένα ίσως άλλαξαν και κυρίως τον τρόπο και χρόνο χρηματοδότησης του όλου έργου ευθύς εξ αρχής αφού όπως πληροφορηθήκαμε το έργο απ εντάχθηκε από την χρηματοδότηση.

Άρα τεχνοκράτες κύριε Αντιπεριφερειάρχα και όχι φιέστες.

«Πρόσκληση σε σύσκεψη για το έργο μεταφοράς υδάτων του
Νέστου στις πεδιάδες Ξάνθης και Κομοτηνής»
Σχετικό: Η υπ’αρ. 1455/2018 Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Σας καλούμε σε σύσκεψη για «το έργο μεταφοράς υδάτων του Νέστου
στις πεδιάδες Ξάνθης και Κομοτηνής», κατόπιν της ανωτέρω σχετικής υπ’αρ.
1455/2018 απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, τη Τρίτη 26 Μαρτίου
2019 και ώρα 10.00π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας
Ξάνθης.

Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΜΘ για την
εν λόγω υπόθεση στο ΣΤΕ, κ. Ν. Γεννάδιος.