GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι φορούν τις πρώτες ημέρες της άνοιξης οι πιο στιλάτες -Οι συνδυασμοί που δεν είχες σκεφτεί

Το ερώτημα που απασχολεί τελευταία το μυαλό μας είναι το εξής: Πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε να φοράμε τα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρ...


Το ερώτημα που απασχολεί τελευταία το μυαλό μας είναι το εξής: Πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε να φοράμε τα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας;
Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας, με όλα αυτά τα φρέσκα και εντυπωσιακά trends. Οι νέες κυκλοφορίες των καταστημάτων περιλαμβάνουν τα πιο δροσερά και αέρινα κομμάτια, από φορέματα, λινό, μαύρα δερμάτινα σανδάλια. Οι μεγαλύτερες μέρες και τα αξέχαστα βράδια έρχονται και ναι είμαστε απολύτως έτοιμες για αυτά.

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε και πάλι ωστόσο δεν πτοούμαστε. Αναζητάμε τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσουμε τα πιο ενδιαφέροντα και αισιόδοξα λουκ της άνοιξης.

Όπως πάντα, υπάρχουν ορισμένες τάσεις στο ραντάρ μας. Τις φορούν οι πιο στιλάτες influencers και θα τις αντιγράψουμε asap. Δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα όσα επιλέγουν τα κορίτσια της μόδας αυτόν το καιρό και είμαστε σίγουρες πως θα σας δώσουν ιδέες.


All denim long


To νέο κοστούμι


Print στο print


Παπούτσια με πλατφόρμα


Neutral σακάκια