GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εγώ πότε θα γίνω πατέρας;

Ποιος είπε ότι το λεγόμενο “καμπανάκι” χτυπάει μόνο στις γυναίκες όταν θέλουν να γίνουν μάνες;


Ποιος είπε ότι το λεγόμενο “καμπανάκι” χτυπάει μόνο στις γυναίκες όταν θέλουν να γίνουν μάνες;

Έρχεται κάποια στιγμή που και οι άνδρες σκέφτονται να διαιωνίσουν το είδος τους. Παρουσιάζουμε πέντε σημάδια που θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι είστε έτοιμος να περάσετε στην επόμενη φάση της σχέσης σας και να γίνετε πατέρας!

Βρίσκεστε σε σταθερή σχέση
Τα παιδιά δεν έρχονται ουρανοκατέβατα επομένως το σημαντικότερο πράγμα για να δημιουργήσετε οικογένεια είναι να έχετε βρει την κατάλληλη σύντροφο. Εκείνη με την οποία φαντάζεστε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας ευτυχισμένοι και μονιασμένοι. Το ιδανικό για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα είναι η σχέση σας να είναι μακροχρόνια και να έχετε περάσει απ’ όλες τις προηγούμενες φάσεις. Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνια σχέση μπορούν να διακρίνουν πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν γονείς.

Έχετε ιεραρχήσει τις προτεραιότητες σας
Εάν αισθάνεστε ότι ακόμα περιπλανιέστε σε αυτή τη ζωή χωρίς συγκεκριμένα όνειρα και στόχους, προφανώς δεν είστε έτοιμος να γίνετε πατέρας. Αν όμως έχετε ιεραρχήσει τις προτεραιότητές σας και υπάρχει μια σταθερή επαγγελματική πορεία, τότε η επιθυμία σας να γίνετε μπαμπάς είναι αποτέλεσμα ψυχικής ωριμότητας. Στους άντρες αρέσει να ακολουθούν ένα πλάνο στη ζωή τους πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό όπως η δημιουργία μιας οικογένειας. Αν λοιπόν έχετε ιεραρχήσει το δικό σας πλάνο ζωής τότε τα παιδιά μπορεί να μην είναι και πολύ μακριά.

Έχουν αρχίσει να σας αρέσουν τα παιδιά
Μήπως τα παιδάκια που συναντάτε στο super market σας αποσπούν την προσοχή; Ή μήπως τώρα τελευταία έχετε σταματήσει να θεωρείτε τον ανιψιό σας ένα γκρινιάρικό μωρό και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί του; Εάν λοιπόν έχετε αρχίσει να συμπαθείτε τα παιδάκια τότε οι πιθανότητες να θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας είναι πολλές.

Τα οικονομικά σας σας το επιτρέπουν
Καλώς ή κακώς ο ερχομός ενός νέου μέλους προϋποθέτει και την οικονομική ευρωστία. Αν για κάποιο λόγο αποφασίσατε να πουλήσετε το σπορ αυτοκίνητο που είχατε για να αγοράσετε ένα οικογενειακό ή αν ψάχνετε για ένα σπίτι όχι και τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης, υπάρχει εξήγηση: έχετε σταματήσει να σκέφτεστε για το τι μπορείτε να αγοράσετε για τον εαυτό σας και συνειδητοποιήσατε ότι τα χρήματά σας θα μπορούσαν να δαπανηθούν για κάτι πιο πολύτιμο.

Θέλετε να μεγαλώσει η οικογένειά σας
Θέλετε να φέρετε ένα απόγονο στον κόσμο που θα συνεχίσει το όνομα της οικογένείας σας; Να είστε σίγουροι ότι με αυτή σας την απόφαση θα κάνετε πολύ ευτυχισμένους τους γονείς σας που θα γίνουν γιαγιά και παππούς αλλά και τα αδέρφια σας, αφού η οικογένεια θα μεγαλώσει. Αν λοιπόν τις Κυριακές προτιμάτε να φάτε με την οικογένειά σας αντί να κοιμάστε επειδή ξενυχτήσατε την προηγούμενη μέρα τότε το ενδεχόμενο να φτιάξετε τη δική σας οικογένεια δεν αποτελεί μακρινό όνειρο!