GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκλογές: Δήμος Ξάνθης – Ξάνθη ο άγνωστος «Χ»

Καιρός να ψηφίσει ο αστικός ιστός της Ξάνθης


Καιρός να ψηφίσει ο αστικός ιστός της Ξάνθης

Μέχρι σήμερα στον δήμο Ξάνθης το Δροσερό, το Πούρναλικ και σε μεγάλο βαθμό και τα Κιμέρια εξέλεγαν δήμαρχο.

Ο τρόπος γνωστός. Λίγο οι «εξυπηρετήσεις» λίγο η παράνομη τις περισσότερες φορές στήριξη αυτών των συνδημοτών μας και το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένο. Εξέλεγε δήμαρχο το Δροσερό, το Πούρναλικ και τα Κιμέρια.

Ο Αστικός ιστός της Ξάνθης παραδομένος στην μακαριότητα του, παρουσίαζε μία αποχή της τάξης το 40 με 50% και μετά γκρίνιαζε για τις κακές διοικήσεις του δήμου που δεν έκαναν τίποτε άλλο, έξω από το να κρατάνε ισορροπίες στα διάφορα θέλω των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων που σχημάτιζαν την διοικούσα παράταξη.

Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο αστικός ιστός, περισσότερο μορφωμένος από τις παρυφές της πόλης, δεν ασχολούνταν και σίγουρα δεν τους ενέπνεε κάποιος από τους μέχρι χθες υποψηφίους.

Όμως το κακό παράγινε και έφθασε στο μη παρέκει. Η Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα, έμεινε και από χρώμα και από φώς. Παντού τριγύρω μια μιζέρια και η φράση δεν αλλάζει τίποτε ακούγεται κατά κόρο και οδηγούσε το πολύ μεγάλο ποσοστό του αστικού πληθυσμού να μην σηκώνεται από τον καναπέ με προορισμό την κάλπη.

Το αποτέλεσμα γνωστό.
Το Δροσερό το Πούρναλικ και τα Κιμέρια στις εκλογές, με 6000-7000 σταυρούς έβγαζαν δήμαρχο.

Όταν από τις 40.000 περίπου ψηφοφόρους ψηφίζουν οι 20.000 και από αυτούς οι 7-10.000 ψηφοφόροι είναι το Δροσερό το Πούρναλικ και τα Κιμέρια τότε καθαροί ψηφοφόροι από τον αστικό ιστό ήταν μέχρι σήμερα περίπου 10.000 με 12.000 μοιρασμένοι σε 6-7 παρατάξεις. Καιρός να αναλογιστούμε όλοι γιατί βγάζουν δήμαρχο αυτές οι περιοχές της Ξάνθης.

Υπολείπονται περίπου 20.000 ψηφοφόροι περίπου που περιμένουν από τον καναπέ να λυθούν τα προβλήματα τους.

Μήπως είναι καιρός η πραγματική Ξάνθη να βγάλει δήμαρχο;