GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακόμη 804 παράνομοι μετανάστες στην Θράκη. Αλλοιώνεται ο πληθυσμός της Θράκης

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 40.000 ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΕ ΕΚ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 40.000 ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μόνο τον Φεβρουάριο μήνα μπήκαν στην Θράκη 800 περίπου παράνομοι μετανάστες, άλλοι τόσοι περίπου τον Ιανουάριο και άλλοι τόσοι τον Δεκέμβριο και κάθε μήνα που η αστυνομική διεύθυνση της Περιφέρειας κοινοποιεί τον αριθμό των λάθρα εισερχομένων στην Χώρα μας ανθρώπων, ο αριθμός αυξάνεται.

Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο, ότι σε μία δεκαετία αν συνεχιστεί αυτός ο αριθμός των ανθρώπων που έρχονται παράνομα στην Θράκη είναι βέβαιο ότι ο πληθυσμός, Χριστιανικός και Μουσουλμανικός της Θράκης, θα αντικατασταθεί από ανθρώπους οι οποίοι έρχονται δήθεν κυνηγημένοι από την πατρίδα τους. Είναι τόσο κυνηγημένοι που η εγκληματικότητα στην Θράκη, την ποιο φιλήσυχη περιοχή της Ε.Ε., έχει ανέβει κατακόρυφα.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κάνει απελάσεις, αλλά δημιουργοί ψηφοφόρους με άγνωστο το ποιόν τους και φυσικά άγνωστη την προέλευση των ατομικών τους εγγράφων.

Οι δηλώσεις των Υπουργών της παρούσας κυβέρνησης που θέλει να λύση το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα με την αθρόα προσέλευση παράνομα εισερχομένων ανθρώπων, σηματοδοτεί το μέλλων την Χώρας μας.

Αν ληφθεί σοβαρά υπόψη η μετανάστευση των Θρακιωτών στις βόρειες χώρες της Ευρώπης που μοιραία μειώνουν τον αριθμό του ενεργού πληθυσμού στην Θράκη, τότε σίγουρα τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια, οδηγούν στην αντικατάσταση του πληθυσμού.

Άρα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η διακυβέρνηση της Χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του έδωσε το δικαίωμα στους Σκοπιανούς και τους Αλβανούς να έχουν αλυτρωτικές αξιώσεις στην Μακεδονία και ήπειρο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να χαθεί και η Θράκη.

Ακόμη ποιο ανησυχητική είναι η δήλωση κορυφαίου Υπουργού για τα νησιά του Αιγαίου που λέει ότι μας περισσεύουν καθώς επίσης ότι δεν πρέπει να είμαστε «μοναχοφάηδες» υπονοώντας σαφέστατα ότι θα πρέπει να μοιραστούμε τον πλούτο της χώρας μας με τους γείτονες.

Εκτός από βλάκες είναι και επικίνδυνοι.