GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές με 5 μη νόμιμους μετανάστες στην αγροτική περιοχή του Πέπλου

Συνελήφθησαν την (7-3-2019) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και του Α...


Συνελήφθησαν την (7-3-2019) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, στην αγροτική περιοχή του Πέπλου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές διότι καθοδήγησαν, πεζή, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες και τους επιβίβασαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος δεν υπάκουσε στα σήματα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε στην παλαιά εθνική οδό Φερών – Ορεστιάδας.

Σε αγροτική οδό στον Προβατώνα Έβρου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι μετέφερε τους πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.