GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καβάλα: Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 57χρονο ψαρά από τη Θάσο

Οι έρευνες συνεχίζονται σε ξηρά και θάλασσα, με τη συνδρομή κι άλλων Λιμενικών Αρχών πλην της Καβάλας-Τι προξενεί εντύπωση σε όσους διεξ...

Οι έρευνες συνεχίζονται σε ξηρά και θάλασσα, με τη συνδρομή κι άλλων Λιμενικών Αρχών πλην της Καβάλας-Τι προξενεί εντύπωση σε όσους διεξάγουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου αλιέα
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 57χρονου ερασιτέχνη αλιέα από τη Θάσο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, όταν ξεκίνησε να πάει για ψάρεμα από τον Λιμένα(διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Οι έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας συνεχίζονται τόσο στη θάλασσα με σκάφη του Σώματος όσο και με τζιπάκια στην ξηρά, στη Θάσο και στην παράκτια περιοχή ανατολικά της Καβάλας, με τη συνεργασία και τη συνδρομή και άλλων Λιμενικών Αρχών της περιοχής, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουν αποφέρει αποτέλεσμα.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός στις ομάδες έρευνας και διάσωσης ότι μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί ούτε καν η πεντάμετρη βάρκα του αλιέα, με δεδομένο ότι τις προηγούμενες μέρες δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι για να την παρασύρουν στα ανοιχτά.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, ενώ στην επιχείρηση συνδράμουν και ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλιείς.