GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν 1 ληστεία και 1 απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία ληστεία και μία απόπειρα ληστεία...


Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία ληστεία και μία απόπειρα ληστείας, που διαπράχθηκαν το βράδυ της 5-3-2019, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη στις 6-3-2019 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, τετελεσμένη και σε απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη, ο 20χρονος προσέγγισε 54χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή και με την απειλή μαχαιριού, επιχείρησε να αφαιρέσει από την κατοχή της χρήματα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθόσον η 54χρονη αντέδρασε, όποτε ο δράστης διέφυγε τραυματίζοντας την ελαφρά.

Ακολούθως, ο 20χρονος εισήλθε σε κατάστημα της πόλης, όπου βρισκόταν η 52χρονη υπάλληλος του και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, τραυματίζοντας την 52χρονη ελαφρά.

Μετά από σχετική καταγγελία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.