GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρεις εντός έδρας αγώνες στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC

Πλήρης είναι η αγωνιστική δράση του επόμενου Σαββατοκύριακου για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλή...

Πλήρης είναι η αγωνιστική δράση του επόμενου Σαββατοκύριακου για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή μετά την εκτός έδρας νίκης με 2-3 επί του ΟΦΗ, το Σάββατο στις 11:30 θα φιλοξενήσει την Κ-19 της Λαμίας, στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 13η θέση με 14 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Βασίλης Χορόζογλου (Χασιώτης – Ραβικάλης) της ΕΠΣ Δράμας.

Επιστροφή στη δράση για το εφηβικό και το παιδικό τμήμα της Xanthi FC μετά το προγραμματισμένο ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας. Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη στην 20ή αγωνιστική θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 7η θέση με 9 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης (Σπάρταλης – Πασσιάς) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Την Κυριακή στις 11:30 η Κ-15 της Xanthi FC θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη έχουν 17 βαθμούς και είναι στην 2η θέση, ενώ η προσεχής αντίπαλος έχει 6 βαθμούς μετά από 10 αγώνες. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Τσιλίκας της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Χρυσέλη – Ξυνό της ΕΠΣ Ξάνθης.