GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έγκριση χρηματοδότησης του έργου αντικατάστασης του αρδευτικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Φερών (κοινότητα Πέπλου) από την TRANS ADRIATIC PIPELINE

Mε ικανοποίηση και ανακούφιση για την καλή πορεία ακόμη ενός αγώνα, δεχτήκαμε στις 30-01-2019, την από 21-01-2019 έγκριση χρηματοδότησ...


Mε ικανοποίηση και ανακούφιση για την καλή πορεία ακόμη ενός αγώνα, δεχτήκαμε στις 30-01-2019, την από 21-01-2019 έγκριση χρηματοδότησης του έργου αντικατάστασης του αρδευτικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Φερών (κοινότητα Πέπλου) από την TRANS ADRIATIC PIPELINE.

Για να φτάσουμε στο σημείο της έγκρισης χρειάσθηκαν δύο έτη και πλέον, με συνεργασία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου με την αντίστοιχη της άνω εταιρείας και εκπόνηση μελέτης, ως και συνεργασία με το ΤΟΕΒ Φερών και τη δημιουργία μεταξύ μας προγραμματικής σύμβασης.

Τέλος, δεκάδες συναντήσεις εργασίας μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρείας και του δήμου μας κατέτειναν στο αίσιο αυτό τέλος που θα αναπτύξει την αγροτική δυναμική της περιοχής, αφού 9.000 περίπου στρέμματα θα αρδευτούν σωστά και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο εισόδημα σε πολλούς αγρότες με εξοικονόμηση αντίστοιχα των υδάτινων αποθεμάτων.

Η αρμονική συνεργασία επ’ ωφελεία της τοπικής μας κοινωνίας με την άνω εταιρεία συνεχίζεται.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την έγκριση της εταιρείας.