GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χρήσιμα tips για το το μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας

Γαλάζια μάτια: Αν τα μάτια σας είναι γαλάζια δοκιμάστε να παιξετε με καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Επίσης σας ταιριάζει το γκρίζο και οι ...


Γαλάζια μάτια: Αν τα μάτια σας είναι γαλάζια δοκιμάστε να παιξετε με καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Επίσης σας ταιριάζει το γκρίζο και οι αποχρώσεις του, το μολυβί (taupe) , το βιολεττί, το ασημί και το πολύ σκούρο μπλέ.

Για να δώσετε έμφαση στο χρώμα τους χρησιμοποιήστε πιο ζεστά χρωματα σκιών όπως καφέ και ροζ που θα έρθούν σε αντίθεση με το ψυχρό γαλάζιο χρώμα των ματιών σας και θα το αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατο τρόπο.

Καφέ ματια: Μην παραπονιέστε επειδή το χρώμα των ματιών σας θεωρείται συνηθισμένο! Είστε τυχέρες γιατι έχετε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων διαθέσιμες για σας. Οι πράσινες σκιές και οι αποχρώσεις του, οι χρυσές, οι μπλε, οι μπρονζέ ακόμα και οι γηίνες, μπεζ και καφέ ταιριάζουν απόλυτα με τα μάτια σας. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε το ροδακινί, το κοραλί, το ροζ και το απαλό μοβ. Τα μάτια σας επίσης θα δείχνουν όμορφα με γκρίζες, πορτοκαλοκίτρινες(plum) καθως και σκούρες πορτοκαλί σκιές. Η ένταση των χρωμάτων εξαρτάται από τον χρωματικό τόνο του δέρματος. Ο κανόνας πάντοτε είναι πιο έντονα χρώματα για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες και λιγότερο έντονα για τα δέρματα με πιο ανοικτό χρωματικό τόνο.

Πράσινα μάτια: Οι γήινες αποχρώσεις κολακεύουν τα πρασινα μάτια. Από τις πιο ανοικτόχρωμες μπεζ μέχρι και τις πιο σκουρόχρωμες σοκολατί. Αν τα μάτια σας είναι πράσινα δοκιμάστε χρώματα καφέ, που να περιέχουν κόκκινο στη συνθέσή τους όπως το κεραμιδί. Επίσης σας ταιριάζουν οι μοβ και οι ροζέ αποχρώσεις.

Μάτια μελί Όσες διαθέτετε μελισιά κατά τη κυπριακή διάλεκτο μάτια, είστε από τις πλέον ευνοημένες γιατί μπορείτε να εχετε την πιο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στην παλέττα των σκιών σας. Μπορείτε να παίξετε άφοβα με χρώματα όπως το χρυσό, το ροζ, το γαλάζιο, το πορτοκαλοκίτρινο (plum) και το χακί. Οι μοβ αποχρώσεις έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα και το κάνουν το look των ματιών πιο δραματικό. Επίσης οι ζεστές καφέ σκούρες αποχρώσεις (mocha), αναδεικνύουν τις πράσινες αποχρώσεις που βρίσκονται στην ίριδα των μελί ματιών. Για ένα πιο ρομαντικό look μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τις ροζέ αποχρώσεις σκιών.