GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εν τω μεταξύ η Βουλή έχει καταντήσει εντελώς «κιτς» με διαλόγους εκτός ορίων ήθους και αρχών…

«Λαϊκιστές ακροδεξιοί και μη σκεπτόμενοι” και “σκεπτόμενοι οι αποδέκτες πολίτες της συμφωνίας των Πρεσπών» !!! Έτσι αποκάλεσε ο Έλληνα...


«Λαϊκιστές ακροδεξιοί και μη σκεπτόμενοι” και “σκεπτόμενοι οι αποδέκτες πολίτες της συμφωνίας των Πρεσπών» !!! Έτσι αποκάλεσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός τον ελληνικό λαό μπροστά στον Γάλλο ομόλογό του κ. Μακρόν. Όταν ο κ. Μακρόν ρώτησε τον κ. Τσίπρα ποιος ήταν ο αριθμός των διαδηλωτών, άρα των «ακροδεξιών», η απάντηση του Πρωθυπουργού ήταν με ύφος «δέκα καρδιναλίων» πως ήταν 70.000! Να πιστέψουμε τον κ. Τσίπρα ή να ανατρέξουμε στην απάντηση ενός εκ των εννέα αδελφών (όσοι τον άκουσαν) του νυν πλέον υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευ. Αποστολάκη, σε ερώτηση δημοσιογράφου, ως προς το τι έχει να πει για τα μνημόνια που… έφυγαν; Η απάντηση ήταν η καλύτερη ατάκα που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες: «τα μνημόνια έφυγαν αλλά τα ψέματα δεν έφυγαν».
Η συμπεριφορά του κ. Τσίπρα ξεφεύγει ολίγον των ορίων της ελληνικής πραγματικότητας και συγχρόνως ελλοχεύει κίνδυνο για διχασμό του ελληνικού λαού, με όσα αυτό συνεπάγεται. Είναι σίγουρο πως μεταξύ των «σκεπτόμενων» πολιτών υπάρχουν και αρκετοί διαβασμένοι οι οποίοι μπορεί να μην βγήκαν στους δρόμους αλλά δεν συμφωνούν με την «συμφωνία των Πρεσπών», διότι αντιλαμβάνονται πως οι περισσότεροι όροι αυτής της… επισφράγισης ευνοεί τα Σκόπια και όχι την Ελλάδα, η οποία «στροβιλίζεται» από απειλές, διεκδικήσεις, απαιτήσεις, οικειοποιήσεις και παραχαράξεις ιστορικών και γεωπολιτικών γεγονότων, όρων και ορίων επαίσχυντα και προκλητικά.

Αναρωτιέται ακόμη και ο πλέον επαρκής νους για το πού οδεύει η χώρα; Ποιος προστατεύει (;) τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας; Η αλήθεια θα εμφανισθεί στην πορεία των εξελίξεων διότι τώρα το ψέμα υπό μορφήν ψευδαίσθησης κυριαρχεί και σκορπίζει χαμόγελα στους κυβερνώντες για την «γιαλαντζί» επιτυχία της λύσης ενός χρόνιου προβλήματος μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων.

Βεβαίως οι Ευρωπαίοι εταίροι μας αυξάνουν την έπαρση του Πρωθυπουργού για τους τρόπους που χειρίστηκε τα οικονομικά της χώρας έως και την λύση του Μακεδονικού, χτυπώντας τον στην πλάτη! Εν τω μεταξύ η Βουλή έχει καταντήσει εντελώς «κιτς» με διαλόγους εκτός ορίων ήθους και αρχών. Ας προσθέσουμε σε αυτό τις αλλαγές στο πολιτικό σήριαλ, τα πήγαινε-έλα, φεύγω – έρχομαι, ανεξαρτητοποιούμαι ή προσχωρώ σε άλλες κομματικές «σημαίες», με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι να μένουν άφωνοι από τα τεκταινόμενα, διότι αυτούς που ψήφισαν τους βλέπουν να ανατρέπουν τα δικά τους ιδεολογικά δεδομένα και μάλιστα δίχως την έγκρισή τους. Η Βουλή στην ολομέλεια της αντιπροσωπεύει τον ελληνικό λαό. Αυτό δεν σημαίνει πως οι διαμαρτυρίες του και μάλιστα σε θέματα μείζονος σημασίας, όπως τα εθνικά, μπορούν οι κυβερνώντες να αποφασίζουν απόντος του ελληνικού λαού. Δηλαδή δίχως την έγκρισή του!