GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με το μυαλό στη Λαμία η Ξάνθη

Ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εντός έδρας ματς με τη Λαμία η Ξάνθη, με το… μενού να περιλαμβάνει αποκατάσταση και τακτική, ενώ ...


Ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εντός έδρας ματς με τη Λαμία η Ξάνθη, με το… μενού να περιλαμβάνει αποκατάσταση και τακτική, ενώ ο Κοβάσεβιτς θα λείψει κόντρα στον ΠΑΣ

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής και το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (09/02) με αντίπαλο τη Λαμία.
Πριν τις ασκήσεις στα γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας άκουσαν τις επισημάνσεις του Μίλαν Ράσταβατς στις φάσεις που παρακολούθησαν και στη συνέχεια γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΟΦΗ συμμετείχαν στο πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής.
Παράλληλα, ο Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.